Kumpr Naz12- çikolata kistinin ne evrede olduğu çok önemli. Benim son evre ileri derece endometriozis diyordu doktorum ve büyüklerdi. Hrr dönemim çok ağrılı geçerdi normal günlerde bile inanılmaz sanıcılarım olurdu😣 Laparoskopi oldum şimdi 26 haftalık ikizlere hamileyim
Kizilkafaa Naz12- Benn :) 4 cmlik cikolata kistim vardı ama mucize hamileyim :) Darısı tüm isteyenlere ❤️
el_ah Kumpr Kizilkafaa maşallah çok küçükmüş normal doğumda inşallah patlar için komple temizlenir ameliyatlık durumda olmazsın
Mom578988 Kizilkafaa ben de mucize şekilde çikolata kistimle hamile olduğumu öğrendim. Betam 42-108-269 olarak iki günde bir artıyor iki katı. Ama ara sıra çikolata kistimin olduğu tarafta ağrı hissedince korkuyorum acaba tüplere mi yerleşti dış gebelik mi diye. Haftaya doktara gideceğim bakalım ne diyecek
Cikrikci Naz12- ben 1 seneyi geçti evleneli çocuk istiyorduk olmadı bir türlü doktora gittim çikolata kistlerimin olduğunu söyledi hsg çekildim rahimde bir sıkıntı var mı bakmak için rahim temiz çıktı çok şükür şimdi 22 haftalık hamileyim çikolata kisti gebeliğe engel değil zamanı vardır illaki Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin umutsuz olmayın bu konuda 🤲🥰
Ebesak Naz12- bir tarafta 3 diğer tarafta 4 cmle hamile kaldım 37-4 haftalık şuan, hiç canını sıkma psikolojik olarak rahat bırakınca kendini gebe kalma ihtimali artıyor🌸
kahvekitapakademi 1-2 cm tek taraflı kist. Tüpler açık. 3 sene olmadı 1.tüp bebek negatif, 2.tüp bebek kalp atışı durdu kürtaj oldum. Nasip kısmet her şey kist büyüklüğü ilke alakalı olduğunu sanmıyorum🤲🏻
Cerennnn5858 Mom578988 benımde cıkılata kistim var. Adetim 30 mart. Bekliyorum:) hakkımızda hayırlısı
gonuls 10cm büyüklüğünde 7cm çapında olan çikolata kistimle hamile kaldım. 5 ayımda da kaybolduğunu öğrendim canım.
nlgn-gms Kuzum hayat mucizelerle dolu 11 cm çikolata kistimle hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım. Tüp bebekle bile zor diyordu doktorlar. Ümidini kaybetme Zamanı gelince olacaktır inşallah. Benim kistim çok büyük olduğu için riskli gebelikmiş inşallah sağ salim kucağıma alabilirim