Emelnur Tansiyon gibi sıcak havada etkiyi arttırır 3 saatte bir bişiler yemeli aç kalmamalısın bol su tabii yinede bi doktora görün istersen
Dua Asli06671 benim anneannemde de olmuştu aynı şey önce geçti sonra tekrar oldu gidin içiniz rahat etsin pıhtı da olabilir konuşma bölgesini etkileyince bu şekilde oluyor çünkü
Ceviz Kadın doğumcu ya nörolojiye ya da beyin cerrahına yönlendirebilir sizi. Korkmayın siz ama benim tanıdığım bir abla gebeliğe bağlı beyninde baloncuk muydu bişey olmuştu düzenli takip edilip diffüzyon mr çekilip kontrol ediliyordu bir an önce ilaç tedavisine başlamak içinde bebeğin 7ayı dolunca doğurtmuşlardı. Tansiyon demeyin ihmal etmeyin diye söylüyorum ben size bunu. İnşallah bir şeyiniz yoktur anlık gelip geçen bir durumdur 🙏🏼
hgcucuk Aynisi banada olmustu o haftalarda bide yolda minibusteydim allahtan kardesim vardi ama ben bildigin kor oldum o an ayaklarim tutmadi yolun ortasinda indik bi cafeye lavabo icin izin istedim ustumuzdede bes kurus para yok calisanlar hemen farketmis kotu oldugumu ayranli soda yapmislar icirdiler esim parayi verdi ama almadilardi da allah razi olsun megersem tansiyon 18 lere cikmis