Mdilekk Kızlar 25+2 haftalık oldum ama sadece gece sağa sola dönerken kasık ağrısı oluyor normalde yok bu normal mi korkmaya başladım
Eslemmiraaa Mdilekk bende 24+2 yık bu haftalar bence böyle galiba gece uyukusuzluk ayrı başladı sağa sola dönerken ağrım oluyor ayrıca akşamları karnım aşırı sertleşiyor genital kısmımda ayrı bi baskı oluyor 3.trimester yaklaşıyor bence onun belirtileri 😅
elfmoom Mdilekk daha çoook artaacak :) hamilelik hep bir ağrı hep bir mide bulantısı 🤭 korkmayın, ama ciddi anlamda rahatsız edecek boyuta ulaşırsa doktorunuza gidip danışın :)
Burcukorkmazkaya Mdilekk sizinle aynıyız 25+2 🥰 ve evet kasık ağrıları geri geldi benim de öyle normal ama bebeklerimiz artık daha hızlı büyüyor
Mdilekk Bebiscann nasıl yerleşme ağrısı kuzum o ilk zamanlar olmamıydi gerçi ilk zamanlar ağrı olmadı hiç bende şimdi başladı 🤦♀️
Mdilekk Eslemmiraaa genital kısımda baskı olunca bebek erken döndü diye biliyorum ben bence Bi doktora görün erken doğum belirtileriymis senin bu yazdıkların 🤦♀️🤦♀️
Mdilekk Burcukorkmazkaya bebek büyüdüğü için baskı yapıyordur diyor çoğu kişi ama ben evhamli olunca bksey olacak diye korkuyorum 😅
dml33 Mdilekk o normal dedi doktor herkesde olur demisti sarı ve yeşil olursa haber ver dedi enfeksiyon olunca sarı ve yeşil oluoms
Eslemmiraaa Mdilekk aşırı aşağıya baskı oluyor ama ayakları aşagıda dedi hocamız bi önceki muayene de kasıklarına genital kısmına baskı hissedebilirsin normal dedi tabi insan korkuyor
Esincapkin Bizde 24+3 kızımla ağrım yok şükür ama akşamları benimde karnim sertleşiyor korkuyorum sanki bişi olacakmış gibi ama çok şükür hersey yolunda ilerliyor sağlıkla gelsinler inşallah minik kızım💖
Ozgeliz Mdilekk 25+1 bende hareketlerini çok aşağıda hissediyorum sanki vajinamın üzerinde oynuyor doktorum normal buldu