Asellinannesi0 Kızlar randevu bulamadığım için bu doktora aldım nasıl bir doktor normalde yeliz colakogluna gidiyorum 20 haftalık oldum daha cinsiyet öğrenemedik cinsiyet söyler mi ilgisi nasıl
benimmdunyamm Asellinannesi0 ben bilmiyorum ama mersinden Burak elmas oraya gitti çok ilgili ve sakin bir doktor gorunmeni tavsiye ederim burada özel hastanede ben ona gidiyordum malesef gidince öyle kaldım🤣
Busranursahbazz Asellinannesi0 bende yeliz colakogluna gidiyorum doktorum o ama bulamadığım da kim denk gelirse gidiyorum yasemin sert doktora gittim ama normal bi doktor pek surata bakmıyor bana ilgisiz gelmişti ama mecbur kalınca gidiliyor sıkıntı olmaz
Mehtapca06 Asellinannesi0 soylemiyorlar sanırım bende Ankara şehire gidiyorum 23/24 haftalığım detayliyada girdim söylemediler
Meleq Asellinannesi0 ilgilenmesi güzel açıklayıcı ama cinsiyet söylemiyo canım..ben de sormuştum bacakları açık olmasına rağmen göremiyorum deyip ekranı çevirmişti
Busranursahbazz benimmdunyamm Burak elmas doktor daha önce özel hastane doktorumuydu ama ben bi kere muane oldum çok ilgili sakın bi doktor
Serapmehmet_19 benimmdunyamm daha geçen hafta gittim Burak elmasa baya abarttılar ama maalesef girdim kendisi çıktı gitti, asistanı baştan savma iki dakika baktı girmemle çıkmam bir oldu 😑
Ankara11 benimmdunyamm sen ciddimisin ya keske onceden bilseydim bunu adami hep goruyorum mhrs de hic randevu almadjm dkdkdo
benimmdunyamm Asellinannesi0 evet canım silifkede ozeldeydi onda tedavi gördüm hatta 1 seneye yakın çok sakin ve rahatlatıcı bir doktor sorularınızın cevabını bulabilirsiniz
benimmdunyamm Busranursahbazz evet Silifke de ozeldeydi şuan Ankara’ya gitti şehir Hastanesi’nde çok sakin. Bir doktor tedavi gördüm
Asellinannesi0 Busranursahbazz ayyy öylemi yeliz hanım çok tatlı ponçigim diye seslenir ne sorarsan cevap verir güzelce çok tatlı ve ilgili Allah razı olsun ondan hatta hediye alıp götürmeyi dusunuyordum randevusuz gidince erken sıra alıp çok bekliyorsun iptal edip sıra alıp kendi doktoruma mi gitsem ya cinsiyeti öğrenmek istiyorum artık
Drkmls Mehtapca06 ayy niye söylemiyolar çok saçma insanlarda ona göre hazırlık yapcak neden cinsiyet söylemezlerki
Cigdem_58 Mehtapca06 gercekten cınsıyt solemıyorlar mi ya cok duydum herkes devlet hastanesi gec soluyor dıyorlar bende su an hastanede geldim 2li test sonuçlarina baktım 14+2 cinsiyette kucuk dedı ayrıntılı ultrason dan ogrenın dedı inş ögrenırım
Busranursahbazz Asellinannesi0 evet genelde poncigim diyor hastalarına çok tatlı güler yüzlü bi doktor Alalh razı olsun ondan korona olmuş o yüzden sidmi yok ayin 15 de gelecek hastaneye inş atlatmıştır
Busranursahbazz Asellinannesi0 sabah gittiğinizde sıra veriliyor ama cinsiyet içinse herhangi bi doktorda söyler inş
Yagmuracar0509 Necati hançerlioğullarını da tavsiye ediyorum ben başından beri ona gitmiştim randevu bulamadım yeliz hanıma gittim şimdi de yeliz hanımla ilerliyorum necati beyde çok iyi bi doktor ümit hanıma 8 haftalıkken gittim bana ilgiliydi bilmiyorum 🤷♂️
Asellinannesi0 Yagmuracar0509 necati bey ve yeliz hanım en çok hastasi olan doktorlar zaten randevu bulmak çok zor özel gibi bir hastanede neden ilgi göstermezsin ki yani diğer doktorların hiç hastası yok necati beyle yeliz hanımın kapısı tıklım tıklım oluyor
Yagmuracar0509 Asellinannesi0 evet doğru öyle oluyor sanki sadece iki doktor varmış gibi diğerleri pek umursamıyor sanırım
Asellinannesi0 Yagmuracar0509 neyse sıra alarak giderim ya kötü doktor icinn2 saat yolu gidemem erken gidip sıra bekliycez mecbur
Asellinannesi0 Meleq Allah Allah 22 haftalık olacak söylemesi gerekmez mi ya sonuçta hazırlık yapacağız gordugu halde söylememek nedir
Asellinannesi0 Drkmls ever 20 haftalık oldum daha öğreneceğim herkes çoktan öğrendi ben bekleyecek miyim bir ay daha beklemeye tahammülüm yok 22 haftalık olacak gittiğimde söyler umarım
Mehtapca06 Drkmls valla hiç anlamadım o kadar üzgünüm ki bu konuda diyor ki biz artık söylemiyoruz sebep? Biraz daha büyüsün mantığa bak iki üç ay sonra çıkartır kendim öğrenirim zaten daha niye ultrason var 😂
Frnrhf Asellinannesi0 daha dün muayene oldum canim cok ilgili samimi sorularima da cevap verdi naif bi insan tavsiye ederim