Aysesirin Günaydın kızlar. 15+4 haftalık bebeğim. Sanki kasığımda bir şey kayıyor gibi oluyor yada arada karnım seğiriyor gibi. Hissettiğim şey bebek hareketimi henüz erken mi hissetmem için yada hareket ettiğini nasıl anliycam.
dilaraulusoy Aysesirin canım gaz ya da bağırsak hareketleri olabilir o. Ben 18 inden sonra hafif hissetmeye başladım. 19 da emindim ama bebek hareketi olduğunu.
Mervedua Aysesirin biraz kilonuza ve karın içi büyüklüğünüze bağlı eğer sert gergin bir karnınız varsa ve zayıfsanız 12. Haftada bile hissedersiniz. Ama benim gibi 90 kilo ile hamile kaldıysanız 6. Aya kadarda hissetmezsiniz. Ben ilk 6. Ayda hissetmiştim kilolu olduğum için 😂
Uysll Aysesirin ilk 19.haftam da bir pıt pıt etti bir şey hemen araştırdım baktım bebek hareketiymis sonra net olarak 21 de hissettim 😊
Aysesirin dilaraulusoy Anladım. Hissetmeyi çok istiyorum ya galiba her hareketi bebek sanıyorum ☺️ bazılarıda cinsiyete göre kız erken canlanır diyor ama kafam karıştı
dilaraulusoy Seraydural bi anda başlar zaten durduramazsınız benim artık canımı yakıyor öyle ani hareketler ediyor ki.
Seraydural dilaraulusoy bende istiyorum hissedşyim tepiklesin suan hissetmediğim için sanki gebe değilmişim gibi geliyor
anne-oldum5 Seraydural aynen öyle 19+2 yiz bende hissetmiyorum yada bilmiyorum neyin ne olduğunu ama meraktan ölcem
MissBus anne-oldum5 ben de sizin gibiydim. Merakla bekliyordum. Tembel mi bu bebiş diyordum içinden. dün hissettim 19+4 tü. Böyle bir güçlü güçlü ittirdi sanki :) çok değişikti :). Devamıını merakla bekliyorum şimdi de. :)
dilaraulusoy Aysesirin hiç öyle şeylere takılma canımm her bebek farklı olur çünkü. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
SunnyG İlk hamilelikse daha çok erken. Ayrıca ilk tekmeyi hissettiğinizde hiç şüphe etmeden emin olacaksın bu bebek diye. O yüzden bekle bence biraz daha. 20. Haftayı bulur, hatta geçebilir bile.
wisesmom 20 de acaba mı dedim 21 de emin oldum. İnsan hemen hissetmek istiyor ama beklemek lazım biraz :)
waitingsirr Ben 16 haftalıkken hissetdim haraketlerini. İkinci hamileliyim ama ilki hareket hissmeden kalbi durmuştu
Boniboncuk Benım ilk hamılelik 16 nın sonlarına doğru hafif bişeyler hisstteım şu an 17+2 yim dun karnımda balık yüzüyor gibi bişey hissettim Farklı bişeydi yani