Snnr41 Gece yarisi cok fazla yemek yeme istahim oluyor 😒 bide gün icinde acayip cikolata istiyor canim 😅 20+4′üz kızçem hic rahat birakmiyor beni 🙈
Duy_gu Snnr41 31 haftadayın bendede öyle kızım olcak nasipse yiyorum ama mide yanması da mahvediyor beni
Deletedmom72728 Snnr41 moralim bozuk olunca hiç bişi yiyesim gelmiyor ama moralim iyise 1 tam ekmek arası bitirebilirim bir oturuşta 😁
TekinSahra44 Snnr41 hiç deme çok acıkıyor insan ben kalkıp karnımı doyurup geri uyuyordum acıktığını hisedıp uykudan uyanıyordum yani ama çok şükür 33 haftada bitti önlar ama bi anda cok kilo aldım ve cok bacaklarımda yırtılma oldu
TekinSahra44 Duy_gu soğuk süt birde havuç yeşil elma bunlar miyde yanmasına çok iyi geliyo ben 37 haftadayım sanki yanar dağ var midyemde o kadar kötü oluyorum ama çok şükür onlar kesmiyo miyde yanmasını
Snnr41 TekinSahra44 45le hamile kaldim 5aylik olduk 49kilo olmusum ama hayla kusmam var 🙄 haftada 3kere kusuyoruz
Deletedmom622772 Snnr41 bende de hep gece geliyor yemek perileri gündüz tık yok bak simdi dolapta salata var mesela aklım onda üşenmeden kalkıp yiyebilirim 😂😂