Kızlar öncekle merhaba 5 gün önce çok şiddetli bi diş ağrısı yaşadım ve hâlâ da bi çaresini bulamadım hatta diş eti şişmesi diye post açmıştım diş etlerim şişti acile gittim ama hiç bir şekilde ilgilenmediler bekletip geri yolladılar en sonunda bugün acilen dişciden randevu alabildim gittiğimde doktor baktı ve antibiyotik bir de ağrı kesici verdi ama bunlar hiç fayda etmiyo ağrı kesici ağrımı kesmedi bile artık kulaklarıma ve dudklarıma vurdu dişim apse olmuş dudaklarım iltihaplı bi şekilde şişti ve hep yara oldu ama böyle küçük bir yara değil içi iltihaplı yaralardan damaklarım fln hep şiş ve ben 5 gündür sadece sabahları biraz süt ısıtıp içine ince ekmek doğrayıp onu yiyorum tabi yine hepsini yiyemiyorum ama gerçekten canım çok yanıyo bademciklerimin üzerinde bile yaralar var yutkunamıyorum akşamlarıda sadece bi bardak süt içiyorum başka da bişey yemiyorum bebeğin hareketleri güzel ama yemek yiyemediğim için bişey olurmu diye çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun bebğimde bi sorun olurmu hepimizden özür dilerim biraz uzun oldu ama gerçekten 5 gündürki çektiğim acıyı sezeryan da bile çekmedim 😭🙏🙏 bu arda ben yurtdışında yaşıyorum (Fransa’da)