EsRA47571 Kızlar sol bacak ağrısı Kalça ağrısına diyebiliriz Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba adete 5 gün var 🤩
Nurdanb EsRA47571 sık idrara çıkıyordum, istahim artmisti bilmiyorken daha bide aşırı hassastım duygusal ağlamaklı. Zaten adet olacak gibi oluyorsun her ay olduğu gibi o belirtileri yasiyorsun ama günün geliyor ve olmuyorsun.
Deletedmom622772 EsRA47571 canım tek basına yeterli değil cok fazla sebepten olabilir bu regl öncesi olduğu için ayırt etmrk zor ama İnşallah istiyorsan gebeliktendir ❤️
prensannesi1649 EsRA47571 bende de aynı şeyler oldu hatta adet olacam hamile değilimdir dedim çok şükür hamileymisim ins sende hamilesindir ♥️🤲
EsRA47571 Pufi adet ağrısında bel ağrısı olur ya aynı onun gibi Bide benim sağ tüpü alındı dış gebelikten dolayı Bundan 2-3 gün öncede aşırı kaşık ağrısı yaşadım Aşağı doğru ağrı oldu
[silindi] EsRA47571 doktorlar erken yapmayın diyo sen kendine dikkat et yorma kendini adetin gelmezse bidaha yaparsın biliyorum insan merak ediyor biraz sabır et rabbim en güzelini versin inşallah 😘😘
Pufi EsRA47571 evet canım adet olacakmış gibi kasık ağrısı da oluyor. Hayırlı haberler verirsin inşallah🌸🌸🌸
[silindi] EsRA47571 allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklıki bir bebek nasip eder yüce rabbim sana bu mübarek günlerin hürmetine çocuk isteyen herkese rabbim nasip etsin