Nehir-Poyraz İlla ilk idrara gerek yok. Test bozuk yada idrar fazla damlatmışsın oda dağılmış en fazla üç damla yeterli olur çok damlatma canım inşallah vardır
Nehir-Poyraz Nargizaaa aynen ilk idrarla bi kere yaptım akşam yaptıklarımda yada öğlen yaptıklarımda daha net gördüm kim uydurdu acaba bu ilk idrar olayını
Linakent iremsenturk_16 testte bir sorun var sanırım anlaşılmıyor erken gebelik testi almanızı tavsiye ederim kan testi ile aynı sonucu veren bi test var ilk idrarla yapıp yapmamanız bile problem değil umarım hayırlısı olur
Handenyildiz Arzz evet ben bu testle ilişkimden 15 gün sonra öğrendim en net vereni erken gebelik testi doktora gittiğimde nasıl anladın hamile olduğunu adetinin günü bile daha gelmemiş demişti
Aysh89 Test bozuk sanki bende testte böyle bişey çıkmıştı anlaşılmıyor du dr. a gittim merakımdan pozitif ti şimdi 17 haftalık olduk. Inşallah sizinde gönlünüze göre versin rabbim
svbarut iremsenturk_16 idrarı fazla damlatmışsın. Ne yazıyorsa aynen öyle yap. Ve ilk idrarla yap günün geçmediyse çıkması zor
Mustafaceylan svbarut hayır değil uyumadan önce belki su içecek faln içerse sabahında onunla test olmaz birinci değil ikinci idararla yapılması daha iyi daha kesin sonuç alırsınız ben öyle yapmıştım 2 çocuğumda da
Semanurclskn Ben 2 tane test almıştım sabah ilk idrarla yapayım diye ama dayanamadım gün ortasında yaptım anında çıktı çift çizgi , sonra ertesi sabah yine de ilk idrarla denedim sonuç aynı 😊
ArslanAlininAnnesi iremsenturk_16 cok fazla idrar koydugundan test boyası akmis doğrulugunu yitirmiş. Testi yenileyip öyle emin ol lütfen
Burcu0707 iremsenturk_16 test bozuk degil.siz 2 damla idrar damlatarak yapin testi.cok idrardan dagiliyor.ins pozitiftir