Sena_liya serpilctn ben 3.tremestere yeni girdim… Ama her tremester uyku yaptı bana bakalım bundan sonra nasıl olacak…
Sinoooom serpilctn nolur o uykudan bana da yollayın ya 😂 saatlerce yataktan çıkmıyorum gram uyku gelmiyor keyfine bide 😬
elifinilki27 serpilctn Ne kadar çok uyusamda az geliyor bana da ya evdeki işlerimi bile yapamıyorum zaten ağırlaştım bi yemek yapıyorum
Papatyadanbebek serpilctn 27. Haftamdayım ilk öğrendiğim de sürekli uyumuştum birde şimdi bıraksalar hiç çıkmam yataktan
ilknurrerdemm Bende uyku yapmıyor da doğumdan sonra uykusuz geceleri düşünerek hep uyumaya çalısıyorum 😂🙈
serpilctn elifinilki27 ay bnde agirlastim yemek yaparken bile uykum geliyor bazen yemeği ocakta unutcam diye korkuyorum 😂😂
Ynme serpilctn Herhangi bir yerde sandalye, koltuk vs oturduğum an uykum geliyor😁 eşim çok sinirleniyor ama hormonlardan kaynaklandığını anlatamıyorum 😁
Esra-2015 serpilctn bizde 30+2 olduk bikac gündür gündüz leri uykum geliyor dün hatta iş yerinde beni rahat bırakın uyuycam ben dedim 🙈 eve geldim hala uykum vardı hemen yattım uyudum