Htcerdogn Kızlar göbeğimde piercing vardı hamile piercingini çok geç aldım o süreçte diğeri baya sıkmıştı ve morartmıştı orayı. Şimdi o morluk geçmiyo. Bir aydır öyle. Bi önerisi olan varmı? Çıkarsam da geçmiycek durumda mosmor
Deletedmom2265 Htcerdogn Hamile piercingi ilkkez duydum nerden aldınız? Ve öncekini kaçıncı haftaya kadar taktınız da morardı ben 21+1’im henüz rahatsız etmedi
catidaki_kedi Htcerdogn çok geçmiş olsun. Nası geçer bilmiyorum ama delenler bilir ancak diye düşünüyorum. Bende 5. Ayıma giricem gidip deldirdiğim yere değiştirmeyi düşünüyorum. Hamile piercingi plastik olanlardan dimi bana öyle söylediler çünki de yanlış biliyorsam bi hata yapmiyim 🙏🏻
Htcerdogn Deletedmom2265 23 e kadar takmıştım 23 te çıkardım yara olmuştu morarmıştı. Şimdi 25+4 teyim mosmor o günden beri
Htcerdogn catidaki_kedi evet evet plastik olanlar. Değiştirin kesinlikle. Benimki ondan oldu diye düşünüyorum berbat görünüyo
catidaki_kedi Htcerdogn canım baya bi baktım da nette krem öneriyorlar sadece. Antibiyotik özellikle veya solüsyon. Ama alakası olur mu bilemem belki de denemişsindir. Ya çabuk geçer inşallah. O hamile piercing den memnun musun peki
Deletedmom727271 Ben 24.haftamda çıkarmıştım canım şuan çıkık bende. Hamile olanı ilk defa duydum bilgim yok ama hangi doktor ilgileniyorsa ona bir danış istersen 🌼
Deletedmom727271 Htcerdogn çıkarırken filan zorladın mı acaba yada göbek büyüdükçe sıkmış olabilir piercing orayı
Htcerdogn Deletedmom727271 hiç bilmiyorum ki gün geçtikçe morardı. Şun inanılmaz mor. Hiç acı yok ama mosmor deri. Sanki orası ölmüş gibi😅
Htcerdogn catidaki_kedi inşAllah geçer ya denemediğim de kalmadı olmazsa gidicem doktora. Evet memnunum canım gayet rahat plastik esnek bişey zateb hiç rahatsız etmiyo tavsiye ederim trendyoldan almıştım
catidaki_kedi Htcerdogn doktora gerek kalmadan geçer inşallah canım dikkatli ol sen yine de. Tekrar geçmiş olsun ♥️