simayorunn Ankara’da uygun fiyatlı detaylı ultrason yapan hastaneleri yazar mısınız rica etsem fiyatlar uçmuş durumda
Gamzeates simayorunn aslında şuan en ucuzu 500 den başlıyor diye biliyorum ben Sinan tan hocaya gideceğim 600 TL
KkubraOz simayorunn medical parkın anlaşmalı olduğu kurumlara bakın eğer varsa dhaa bugün konuştum indirim yapıyorlar. Normalde 780 dediler indirimle 500 civarına gelir dediler bize. Perinatolog gülenay hanımda takipliyim ben onun için sordurttum
bilgegk simayorunn Bir kaç gün önce yaptırdım 800 tl’ye uygun yer varmı bilgim yok ama devlet hastaneleride detaylı bakıyor dilerseniz devlet hastanesinde yaptırın benim gebeliğim riskli olduğu için mecbur özelde yaptrdım fakat gereksiz pahali
simayorunn Gamzeates bana devlette gittiğim doktor bir yer önerdi ve fiyatı aşırı uçuk geldi o yüzden sormak istedim 1200 dediler
bilgegk KkubraOz Gülenay hanımda 800e yaptırdım doğum paketim olmadığı için gitmeden bir kaç gün önce 690 demişlerdi 800 dedikleri zaman şok oldum açıkçası 😌
simayorunn bilgegk devlet hastanelerinde sıra bulmak ne mümkün merkeze 160 km uzaklıktayim Nallıhandayim evet burada da kadın doğum doktoru var ama malesef çoğu test yapılamiyor sık sık da merkeze gidemiyorum sira bulamadığım icin
KkubraOz bilgegk doğum paketinin içinde de ayrıntılı yokmuş dün sordurttum bende. Bana da pahalı geldi ama anlaşmalı olduğumuz için dışarıyla aynı fiyata geliyor
Merv066 Özel Keçiören Hastanesi’nde 350 gibi bir fiyata yaptırmıştım yeni yıldan önce gayatte ilgiliydi radyoloji uzmanı
Gamzeates simayorunn reşit galip cad. No10 küçükesat diye geçiyor ama sekreteri arayıp tam adres alabilirsiniz benim de esim aldı adresi fiyatlar Baya uçtu maalesef