Merve-0535 Soncul Alsancak da profesör perinatolog Fuat Akercana yaptırdm ve memnun kaldım. Ocak ayının sonunda yaptırdm. 700 TL fiyatı da. 1.5 saat sürdü ve ilgiliydi. Hem CD hem resim verdi. Hemde biz video çektik 🎈❤️ keyifliydi kızımızı izlemek ❤️🌸
Berfin_35 1 ay önce özel Ege yaşam Hastanesin de 600tl diyorlardı şimdi ne kadar tam olarak bilmiyorum
Soncul Berfin_35 ordakı doktor mu bakıyor eksik neyi varsa söylüyor yoksa doktora randevu almamız mı lazım
Soncul Duygummmmmm ordakı doktor mu bakıyor eksik neyi varsa söylüyor yoksa doktora randevu almamız mı lazım
Soncul Reyhan35 detaylıda bakan doktor bebeğin neyi oldugunu sçylüyor mu yoksa doktoramı göstermemiz gerekli
MerveAknc Menemende ege yaşam sağlıkta yaptırmış arkadaş 470 ₺ randevulu değilmiş orası sabah erken gidip sıra alıyormuşsun ben 20. Haftaya girmek üzereyim oraya gitmeyi planlıyorum 22. Haftada normalde Çınarlı da kontrollerim orasida 600 ₺ demişti.
Esmerimm- MerveAknc burası menemendemi bende yaptıracağım arkadaşınız Memnun mu netten baktım Karabağlar da yazıyor ama
MerveAknc MerveAknc evet gayet memnun kalmış ismini belki tam yazamamis olabilirim menemende orası net
Soncul Kbraa1221 detaylıya bakarkwn doktor şusu kısa buyu var diye söylüyor öu yoksa alıp kendi fdoktorumuza mı göstermemiz gerek
Soncul Dnzsby ordakı doktor mu bakıyor eksik neyi varsa söylüyor yoksa doktora randevu almamız mı lazım
Mihri3503 Dnzsby merhabalr ❤️ Memnun kaldınız mı hocadan elinize evrak veriyormu nereleri incelendi mesela hangi organları benim doktor biraz titiz de illaki perinotoloji uzmanı olan doktora gitmemi istedi ama maddi durumun yok yeterli bilgi veriyorsa bende bı hocaya gitmek istiyorum
Dnzsby Soncul bakarken yorumladı tabi şu surasi şu şurası die organlarını tek tek söylüyor rapor şeklinde verdi doktoruma götürdüm sonuçları bakti oda
Kbraa1221 Soncul Tabi ki söylüyor, zaten perinatoloji doktoru detaylı usg yi çeken. Bütün herşeyi söylüyor en son doktoruna da gösteriyorsun oda bakıp onaylıyor
Duygummmmmm Soncul benim doktorum aynı zamanda perinatolog telefonla randevu al dedi orada tek perinatolog o zaten