Yksl94 Kızlar 33 haftalık hamileyim boğazımda sürekli atamadığım bi balgam oluşuyor Buda mide bulantısı yapıyor basına böyle bişey gelen var mı ??
Seda_krmnli42 Yksl94 evet ya bende 34 oldum 2 haftadır sabahları bendede oluyor iğrenç birşey niye oluyor bende anlamadım
Aslihan2 Yksl94 Maalesef sanırım gebelikte oluyor bende yaşıyorum hatta yeni yeni geceleri horluyomusum eşim öyle diyo😂 ne yaptiysam gecmedi benim doğumdan sonra hepsinu atlatmayı umuyorum🙄
Tuba-84 Yksl94 Tereyağını eritip içine pekmez koy kaynat öksürüğe ve balgama çok iyi geliyor sonrada kolay doğurayım diye bana dua et 🥰
Serapcemre Yksl94 baştan beri çekiyorm geçmiyor afedersin bir kez cıkardı yapışıyor sümük gibi böyle cok zor cıkıyor kusturcak gibi oluyor beni
Aysimam61 Yksl94 15 haftaligim hiç gitmiyor mide bulantısı çok çok güzel geçiyor ama geniz akıntısı benim midemi alt üst ediyor onuj yüzünden kusuyorum acaba cinsiyeti nedir sizin🤭
Yksl94 Aysimam61 benimde baştan beri oldu bu cinsiyeti erkek birde kızım var onda hiç böyle olmamıştı sizinkinin cinsiyeti nedir ☺️
ikizleribeklerken Yksl94 @Seda_krmnli42 canım kızlar 1 bardan süt 2 diş sarımsak (boyutuna göre ve bardak büyüklüğüne göre sayısını ayarlayın) sarımsak çatalla delik açın yada hafif ezin sütle birlikte bunu kaynatın sabah aç karnına için sarımsak kokusu pek çıkmıyor beni rahatsız etmedi eğer rahatsız ederse gece yatarken için bunu düzenli bir şekilde 5 gün uygulayın sonrasında bana dua edin hayırlı doğumlar olsun 😍😍😍 grip oldum aşırı öksürük ve balgamlı geçti bu şekilde atabildim şuan kuru öksürük kaldı daha önce babamın açık kalp ameliyatı sonrası ciğerleri hava aldığı için oluşan öksürük ve balgamı da bu şekilde geçirmiştik düzenli uygularsanız şifa olur inşallah
Hilalbasak Yksl94 ben csnim 20. Haftalrda basladi balgamim 46 gun once dogum yaptim hala devam ediyor
Aslihan2 Yksl94 Evet o yüzden oluyor hatta bu gece sabahladm resmen asla balgam gitmedi ve sürekli nefesim kesildi uyandm berbat bisey sırf şöyle durumlar yüzünden birann önce doğurmak istiyorum🥴 karnımı bile taşıyamıyorum artık
Villanelle Ben okuduğuma göre bu haftalarda salgılanan hormonlar mukus tabakasını arttırıyormuş. Burunda tıkanıklık hissi, balgam ve vajinal akıntılar artıyormuş. Bence o yüzden olmuştur
Aysimam61 Yksl94 15 haftadayim daha gitmedim doktora sıra bulsam gidicemde bekliyorum 😊 benimde 1 kızım var oğlum olsun istetim