aslhansrc1 Ruveyda_baskapan kontrole gittiniz mi haber verirmisiniz gidince cinsiyeti gösterdi mi ? 🥰
Ruveyda_baskapan aslhansrc1 %80 erkek dedi doktorumuz , detaylı ultrasonda asıl cinsiyetini belirlemiş olalım ama dedi. Yani 21. Haftayı bekletecek bana sanırım
Hulya3456 Cicek87 ama doktor bebeğin gelişimin den dolayı öyle olduğunu qdet tarihimi baz almam gerektiğini söyledi bebegimizin gelişimi güzelmiş yanisi☺☺
aslhansrc1 Ruveyda_baskapan hayrlısı olsun. Bizimkisi yine göstermedi pozisyonu uygun degil dedi bidahakine bakacak
Mercimek1234567 aslhansrc1 bnde 16+2 de gtmistim yani yeni benmkide gostermedi pozisyondan dolayi detayli da ogrenirsin ancak dediler.
Ceylandeveci0763 Melake benimde 31 Ağustos dediler ama cinsiyetimizi öğrenemedik daha 15 hafta 4 günlük olduk bilmiyoruz daha cinsiyetimizi ama sanırım bir çoğu erkek olacak gibi Ağustos bebekleri ☺️
Nerminakyel01 Esmaaa33 kac haftalık iken cinsiyet tahmini yapmaya başladılar ben sordum bir kaç defa yok dediler 15+2 haftalık gebeyim suan sanirjm artık kesin belli olur
Melake Ceylandeveci0763 kuzum aslında anne hissediyor ya başından beri erkek demiştim banada daha çok bu sene kız senesi gibi geliyordu çevremde herkesin bebeği kız sağlıklı gelsinler mutlaka doktor bi tahminde bulunmuştur size 🙂