midekoruyucu Vildanbulutlar ay bunu mutlaka doktorunuza danışın, benim başıma gelmedi ama ciddi bi rahatsızlıktı diye hatırlıyorum ihmal etmeyin lütfen ♥️
Damlaanur Vildanbulutlar bende öyle kaşınıyorum uzun zamandır doktor karaciğer enzimlerine bakalim onunla ilgili olabilir dedi ama sorun olmadığını söyledi benim annem de hamileliğinde bu problemi yaşamıştı ve doğum yaptığı gibi geçmişti bende öyle olacak diye düşünüyorum inşallah
Dark Vildanbulutlar mutlaka doktorunuza danışın. Gebelik koleztazi olabilir. Bende sizin haftanizda kaşınmaya başlamıştım. Tabi olmayadabilir. Ama karaciğer enzimlerine bakılması gerekiyor
Vildanbulutlar Belirgin bi yer yok aslında sırtım kolum bugün çok ileri seviyede değil ama aşırı değil şuanda, ya hamilelik rutininede alışıyoruz sanırım herşeyi normal karşılamaya başladım 🤣
Nursvkl 37 haftalıkken başladı bende de canım şuan bile kaşınıyorum yazarken 😂 39+3 şuan kaşıdıkça kabarcıklar oluşuyor tahlillerimde de bişey çıkmadı aile hekimine gittim bi krem verdi inşallah faydası olur