Duygummmmmm Merhaba güzel anneler biz cinsiyetimizi öğrendik ama bu biz teyze 😂 cumartesi parti yapıcaz bende öğrenicem 😍 tahminleri alayim sizin hissettikleriniz nedir 6. His belli olsun 😂 not ben hiçbirşey hissetmiyorum çok garip…
zeytinkiz Duygummmmmm Kız bence cok kibar duruyor ve kalça kemiğinin orası aşagı dönük 🤭 cok bilmiş ben 😆🤪 Sadece benım kız demem de ayrı bir konu 😆 kesin yaz bekliyorum bak
Duygummmmmm ELiff46 bir pozu var ayaklarından orda sanki erkek gibi duruyor onuda atayım ama yinede erkekmi bilmiyom bilemiyom 😂
ilaydaelcinn_1 Duygummmmmm oyyy kuzum ya 💜 bende erkek diyorum ve sonucu merakla beklicem 😂🙏🏻 bu arada ultrason görüntüsünde dikkat ettim de gebelik haftanız 9+3 mü bana mı öyle geldi ? 🙄🐣
ilaydaelcinn_1 Duygummmmmm haa anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah’ım gönlünüze göre versin 🌸
hukukcuanne_06 Ay bu ultrasonlardan bi ben mi bişey anlamıyorum🤭 neresi neresi hiç gözüm seçmiyo. Yavrunuz sağlıkla gelsin inşallah tabi bu arada🥰
MelekVeEmirin_annesi Duygummmmmm resme bakınca erkek gibi dedim ama hislerim kesinlikle kız diyo ikilemde kaldım 😄 hayırlısı olsun inşallah ❤️