Neslihan_21 22+3 haftalık gebeyim suyum fazlaymış. Aynı durumu yaşayan ve sorunsuz bir şekilde doğum yapan oldu mu? Korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
duygulu62 Neslihan_21 merhaba benımde 30 lu haftaların başlangıcında olmustu . Meyve çok yıyorudm ve tatlı azaltınca düzene girdi sonrasında
Zelaldua Neslihan_21 suyun fazlaysa gebelik şekeri olabilir şekerine baktır korkma sorun olmaz ama mutlaka baktır
EdaM2358 Neslihan_21 benimde 25.hafta da suyum fazla çıkmıştı şekerli şeyleri azalt diyip diyet vermişti gebelik şekerinede baktı normal çıkmıştı diyeti uyguladım 3 hafta sonra kontrole gidince normale dönmüştü, sorunsuz doğum yaptım.
gamzosgamzos Neslihan_21 benimde ilk gebeligimde 22.haftadan doguma kadar hep fazlaydı ama benim gebelik sekerim cikmisti zamanı gelince yuklemeyi muhakkak yaptırın
Neslihan_21 duygulu62 bende bu aralar pekmezli yumurta çok yiyorum acaba ondan olmuş olabilir mi? Geçen ay yoktu böyle bir sorun cunku.
Neslihan_21 Zelaldua bidaki Perşembe gel bakalım dedi doktor. İnternetten baktım daha bambaşka nedenleri olabiliyormuş. O yüzden şuan korku içindeyim. Bide şeker yüksek çıkarsa yine bişey olur mu acaba? Yoksa tedavi mi uygulanır?
Zelaldua Neslihan_21 benim bildiğim ilk nedeni gebelikte şeker diğer nedenleri bilemem ben öyle biliyorum. Erken teşhis edilirse önlenebiliyor diyet falan veriyor doktor zararı tabi diğer nedenlerde olduğu gibi düşük risk ihtimalidir başka bebeğe fiziksel veya zihinsel bi zararı yoktur