ilaydaelcinn_1 Ebrumelek16 Oyyyyy güzelim benim, ne kadar naif durmuuuşşş öyle kuzummmm benimm🙈💜🧚🏼♀️ ayyy ben kesinlikle kııızzzz hissettim♥️👶🏻
beyzanurgcl La_Liberte teyzesi bize de tahminde bulunabilir misin♥️ https://www.hizliresim.com/24p1pb1
La_Liberte Ebrumelek16 Ay öyle mi Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla😊. Bence çok tatlı bir kız geliyor❤️
Ebrumelek16 La_Liberte inşallah ağzınızdan bal damlıyor 😂😂 inşallah öğrenirim gittiğim zaman 15 haftalık falan olcak 🥰
Ay1-Senur Ultrason fotoğraflarımız nerdeyse tıpa tıp aynı ama resim yükleyemedim doktor benimkini kıza benzetti sizin fotoğrafı görünce de aklımdan ilk kız geçti, sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Ebrumelek16 Ay1-Senur benim doktor hiç bişi demedi ya bende sormadım görse söylerdi haftası küçük diye düşündüm şimdi 15 de gitçem inşallah söyler çok istiyorum birde kızım olsun 🥰🥰
La_Liberte beyzanurgcl yaa bilemedim çok iyi olduğum söylenmez bu Konuda sadece bazılarını çok benzetiyorum 🙈 Sizinkini çok emin olamamakla erkeğe benzettim sağlıkla gelsin inşallah❤️🥰
Ebrumelek16 ilaydaelcinn_1 yaaa hadi inşallah 🥰🥰 belki pamuk bi kız gelir Allah inşallah nasip eder ya bi oğlum var çünkü Buda kız olsa çok sevinirim