kbr_22 kızlar 5 aylık hamileyim bugğn bir iki damla kadar sağ göğsümden sıvı geldi süt mü su mu ne olduğunu bilmiyorum internetten baktım normal yazıyo ama başınıza geldimi hiç duydunuz mu
littleangel22 kbr_22 ben de 22 haftalık hamileyim iki göğsümde de ara sıra sıkınca geliyor normal bence
ZenKen kbr_22 benimde 6 aydan bu yana her sabah tişörtüm ıslak uyandım. Geceleri sütyen takmazdım bu sebepten olsa gerek, 6 aydan doğuma kadar devam etti normal ama endişe etmeyin 🌸
Meydeyyy kbr_22 benim ilk hamileliğimde 5.aydan sonra hep geldi şuan ikinciye hamileyim 5.aydan sonra yine gelmeye başladı bence normal hemde baya geliyor tşörtümü ıslatıyor ama bir sıkıntı yaşamadım bundan dolayı🤗
Eda_Esen kbr_22 canm bnm daha erken haftada gelmişti 30+3 deyiz rengi önce şeffaftı sıkılmaması gerekiyor o yüzden bayadır hiç karışmıyordum geçen bi bakayım halen geliyor mu dedim rengi sarıya dönmüştü normal bazı insanlarda erken gelebiliyormuş sıkma
SerraveAnnesii 38+6 haftadayım benimde arada geliyor. Ama göğüs ucunu sıkmak rahim kaslarını tetikliyor erken doğuma sebep olabilir o yüzden sıkmayın
kbr_22 SerraveAnnesii okadar araştırma yapıyorum hiç buna denk gelmemiştim kimsedende duymadım şaşırdım biraz ama herkes normal olduğunu söylemiş sıkmam da zaten n dikkat edrrim teşekkür ederim 💙
Bghty İlk gebeligimde benımde gelmişti 20. Haftalarımdaydı sanırım. Doktorum sıkı sütyen takmamı ve sağmamamı söylemişti onun dısında gelmesınde bir sakınca yokmus
055 8.haftamdan beri geliyor hem özel deki bende devletteki doktoruma sordum ikisi de normal dedi bazı annelerin süt kanalları erken genişliyorMuş ama sıkmayın dedi ikiside
ayse-huseyin16 kbr_22 bende de 25. Haftamdan beri geliyor şu an 33 olduk ilk çok şaşırmıştım ama bu durumu yaşayan bir sürü insan varmış 💕
Mom727373 kbr_22 Benim de geldi. Etrafımda gebelik geçirmiş olanlara sordum gelmedi diyen yok. Doktor da deneyimli anneler de sakın göğüs ucunu uyarma erken doğuma neden olur, sütün kendi kendine akması doğal ve zararsız dedi.