Gmz5361 Ovulasyon günlerine dikkat etmeden, düzensiz ilişkiyle ve kafaya takmadan rahat bir şekilde hamile kalan var mı merak ediyorum. 🙄
Cansuada24 Gmz5361 ben canım hic takip etmedim ve inan hic aklımda yokken hamile kaldım önceden hamile kalıcam düşüncesiyle oluyodu ama şans ya oda olmuyodu
Eloscan Gmz5361 ben ilk 6 ay takip ettim sürekli, olmadı düzenli ilişkiyle. sonra vazgeçtik yaz tatili bir geçsin dönüşte gideriz doktora dedik ve o sırada oldu 😊 yani ilişkiyi bebek yapmak için yapınca olmuyor sanırım stresten bir çok kişide duydum bunu.
Drkmls Gmz5361 ben hatta tek ilişkide aklımızda yokken hamile kaldım. Ama ilk çocuğumda 3. Ayda hamile kalmıştım.
Gmz5361 Cansuada24 ben de bu düşünceden kurtulmak istitorum ama yoğun çalışma hayatından gün aşırı ilişki olmuyor her zaman. Sizin düzenli miydi?
DilaraArslan07 Eloscan Kesinlikle bu doğru bende hamile olcammi olmiycammi falan çok taktım eşim sevgiliyken de çocuk hayali kuruyodu Allah’ın işi ilkte de kalmışım şıp bebiş 5. Haftada öğrendim ilk yapıp 3 gün ilişki falan yoktu sonra öyle bi düzene gerek yok bence Allah’a kalmış bişey nasip kısmet Rabb’im gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻
Deletedmom7373700 Gmz5361 kafaya takınca asla olmuyor 6 aydır ger sefer dikkat ettik takip ettik falan yumurtlamayı. Ama olmadı bu aydan itibaren saldık artık hiç öyle gün aşırı ilişki ya da yumurtlamaya dikkat etme falan yapmadık bilmiyorum oldu mu olmadıysa da iyice salacam bu Aysan sırna 😂
mihraveannesi Gmz5361 ben vajinismus tedavisi gördüm tedaviden sonra 3 5 kere birlikte olduk ya da olmadık hemen hamile kaldım.
Summeyyraa Biz çevremizde herkes isteyip de yapamadığı için evlendikten bi kaç ay sonra korunmamaya başladık. Öyle çocuk isteğimizde yoktu düşünmüyoduk yani ama oldu 🙃
Gmz5361 Summeyyraa ben de 3 aydır korunmuyorum ilk aylar takmıyordum ama artık takmaya başladım günleri mi tutturamıyorum yeterince çabalamıyor muyum acaba diye🙁
dezgi Gmz5361 açıkçası ben eşime çok aşığım ve çocuk fikri ciddi anlamda oturup kararlaştırılan bir konu değildi aramızda ve her birliktelik askla tutkuyla oluyordu aramızda hiç acaba tutar mı olur mu fikri yoktu aklımda ta ki bir akşam içime kurt düştü allahim dedim böyle bir birliktelik yaşıyoruz ihtimal var evet ama sen bana iyi anne olabileceksem nasip et diye geçirdim içimden bir de baktım 10 gün sonra hamileyim😀
Gmz5361 DilaraArslan07 işte sürekli bu düzenin konuşulması takılıyor kafama. Sanki o güne denk gelmezse okmayacak gibi hissediyorum ve geriliyorum.
DilaraArslan07 Gmz5361 Adet günün bitiminden sonra 2 hafta boyunca yumurtalığın aşağıda oluyor zaten ama nasip işte belki vakti vardır bilemiyoruz ki sürpriz olsun inşallah sizede🥰