123456__ BesteKc ben pozisyon u duyuna doktordan acaba kanala girmeye mi hazırlanıyor falan die düşündüm . Covidin etkisiyle aşırı öksüruprdum ondan mı oluştu acaba dedim
123456__ Cnsgkc Amin canım erken olmasın d a zamanında gelişimleri tamamlanınca doğsun bebişler İnşaAllah 💗🥰
123456__ Smyye12 Aliyaaa Estrella EbruuAk13 Cok teşekkür ediyorum kızlar . Ben covidin etkisiyle aşırı öksürüyorum acaba ondan mi böyle oldu falan die birsürü düşünlecelere girdim . Erken pozisyon alınca erken doğuyor sanıyorum bu da beni korkutuyor . Rabbim en güzel zamanda gelişimlerini tamamladıkları anda bebişlerin doğmasını nasip eylesin İnşaAllah 🥰❤️
tugbakya 123456__ Benim ki 25. Haftadan beri Doğum pozisyonunda duruyor. Doğum olmasi için kanala girmesi gerek. Merak etmeyin korkulacak bisey değil. O dönünce benim mide yanmam azaldı. Cok şükür 😂
Uysll 123456__ 33+6 benim kızçem halâ dönmedi dönsün diye dua ediyorum mide yanmam yok şükür ama eğilip kalkamıyorum bazen taş gibi oluyor karnım kafasını hissediyorum sanki eğildiğim zaman çok zormuş 😔
Gullar-97 123456__ Benide 29 haftalıkta doğum pozisyonun day dı şimdi 37+6 yız hala o doğum pozisyonun da Allah sağlık la kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
123456__ Gullar-97 amin canım İnşaAllah ❤️ Anladgım kadarıyla bu haftalarda dönmesi normalmiş demekki .çok kortktum ama 🤷♀️
minik22 123456__ benim de 28 dönmüş aşağıya 🥲 risk görmüyorum dedi doktor ama çok aşağıda hissediyorum bebeği hayırlısı
123456__ minik22 ben de öyle canım bebeği çok aşağıda hissediyorum. Karnımın alt kısmında sertlik var .
minik22 123456__ kafası orda olduğu içinmiş arkadaşımın da erken dönmüş de kanala girdiyse riskli der doktor dedi rahatlattı biraz beni ☹️