Ymrbgr123 Merhaba kalp atışlarını kaçıncı haftasında duydunuz bana 5+5 de bebeği gördüğünü kalp atışını henüz duyamadigini söyledi normal mi sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını ?
Aysenuryamac Ymrbgr123 bnde 5+2 de gittim duyulmadı genelde 7 de net duyuluyor ama bnde 6da gidicem bu hafta inşllh duyarım
btlbsr Ymrbgr123 ben 6 ya da 6+1 de duydum ama 8.haftaya kadar normal deniyor endişe etmeyin sağlıkla büyüsün inşallah
Sabinaa12 Ymrbgr123 ben dijital testle öyrendim 4.3 günlük haftalık hamileyim ulturasyon yaptılar hiç bir şey görünmedi 1 hafta sonra tekrar gidicem korkuyorum neden görünmedi😔
Aysegullb Canım benimde 5+4 ve henüz duyulmuyor evet 10 gün sonrası 6 ve 7. haftaya yakın duyuluyor evet içinde daha bebek görünmüyor bile kesesi oluşmuş sadece 🥰
Ymrbgr123 Aysegullb bende öyle düşündün fakat doktor bu zamanlarda duyabildigini benimkini duyamadigini söyleyince korktum ama banada erken geldi çok teşekkürler
Ymrbgr123 Sabinaa12 ben 5+5 olmama rağmen ultrasonda görünmedi vajinal muayenede bebek göründü bence çok yeni olduğu icin görünmemiş olabilir endişelenme