Defnenin_ebeveyni Kızlar sivilceye çok takılmıyordum ama son zamanlarda yüzümde komple sivilce çıktı az baharatlı az yağlı yiyorum ama nafile doğal yollardan bu sivilcelerle baş etme yolu var mıdır ?sizce ?
Hamisannee Defnenin_ebeveyni bende de vardi burda bir arkadaş keçi sütü sabunu önerdi şuan yok izleri kaldı biraz
Limonveannesii Defnenin_ebeveyni doğum yapalı 45 gün oldu hala çıkıyor sivilce artık delireceğim az kaldı hemde kocaman kocaman ömrü hayatımda ilk kez bu kadar sivilcelendim
Defnenin_ebeveyni Gebeliğin başında olur geçer dediler ama 6 ay bitti daha da arttı ve ergenlikte bile böyle değildi kaşınıyor sıksam iz kalıyor bıraksam sinir bozucu duruyor
Gorkeminannesi 16 haftaya kadar ergenliğe yeniden girmis gibiydim yiyeceklerle alakasi yoktur çünkü hala bile dogru düzgün bisey yiyemiyorum ama eskisi kadar sivilce yok suan 19 hafta
Nilufar_1996 Doğumdan sonra durdu benim sivilce olayım yoksa her sabah yeni sivilceyle uyandım 9 ay boyunca
Defnenin_ebeveyni Keçi sütü sabununu bende deneyeyim inşallah faydası olur. Her zaman uç beş uç beş artıyor biter diye bekledikçe artarak geliyorlar
bayanmor12 Defnenin_ebeveyni keçi sütlü aktarlardaki sabunlar değil ama almak isterseniz ben bayisiyim yardımcı olabilirim
Ccilekkk Yüzü sivilcelenenlerin kızı olur falan diye inanış var. Sivilce şikayeti olanların bebiş cinsiyetleri belli olan var mı? 😊