minikportakal Kızlar şimdi hastane için hem bavul hem çanta hazırlıyoruz ya çantaya ne koyucaz bebeğin eşyalarının hepsini çantaya mı koyuyoruz kusura bakmayın ilk gebelik sıfır bilgi 😂
Estrella minikportakal ben valize koydum bebeğimin ve kendi esyalarımı kilitli poşetlerde. çantaya da kagıt havluydu ıslak mendildi çikolatasıydı kahvesiydi atıştırmalığıydı su ısıtacagıydı falan koyacağız
BrsnAy27 minikportakal hem bavul hem çantaya gerek oluyormu ki yani o kadar çokk şey mi götürüluyor hastaneye ben bir çanta hazirlicam sadece ayarlayıp baktım hem benim hem bebeğin ihtiyacı olan hersey sığıyor bende mi problem var 🤔
2kizanasi Valize genelde kıyafet vs çantaya da bakım ürünlerini bez mendil bi değişik kıyafet vs iyi oluyor
Madonna Canim ben tek bavul hazırladım hem bebeğimin hemde kendi eşyalarımı koydum öyle ayrı falan koymadım daniklik istemedim tek bir tane oldun istedim. İçinde bavul duzenleyiciler aldım eşyalarımjz karışmasın diye
Estrella Ozgktrk marketten aldım canım koroplast büyük boy kendi pijamalarımı da ayrı ayrı koydum bebeğinkileri de
minikportakal BrsnAy27 valla gördüğüm herkes öyle hazırlamış bende bilemedim en lküçük boy valizim var ona koyacağım bende
Yasecer BrsnAy27 yok yok bizde problem yok millet abartıyor çölde doğum yapacak gibi hazırlanıyorlar en fazla olcak 1 gün kalıncak bende bebek bakım çantasına bebeğin eşyalarını koydum el çantası aldım bide onada kendi eşyalarımı su ısıtıcısı koycam demiş biri😂
BrsnAy27 minikportakal çok abartmamak lazım 😊 bence sığar küçük valize bende küçük valiz ayarladım bide bebek bakım çantası alcam yanıma özel eşyalarımı koymaya yeterli olur bence hastanede 1 en fazla 2 gün kalınıyor sıkıntılı bir durum olmazsa
YenianneAzize minikportakal ben küçük valize anca kendi eşyalarımı sigdirabildim canım bebeğim esyalariyla zor biraz
Madonna minikportakal canım sığmazsın bir bavul yap yanında kalanları bir küçük çantaya koy öylede olur