CerenArslan1 Adalia Canım gözünüz aydın Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin 38+4 olduk tık yok bakalım nasıl başladı doğumun 😇
Hayallerim95 Adalia kendi sancınızla mu doğurdunuz yoksa suni mi bide kaç cm den sonra epidural taktılar
Fatma0 Adalia ay lütfen nasıl oldu herşeyi detaylı yazar mısınız nasıl başladı nasıl anladınız süreç nasıl işledi hastaneye gittikten sonra vs vs
Adalia CerenArslan1 dun haftalik komtrollerime gitmistim canim gecen hafta 1 parmak acilmam vardi 2 parmak dedi doktorum ve hemen yatis yapti 2 .3 saat icinde dogurursun dedi gercektende normal sancimla dogurdum epiduralden sonra 4 de yatisim yapildi 7de dogurdumm 37 haftalik 2560 gr dogdu
Mlkbrn Bende 37+4 üm Bi an önce dogurup rahatlamak istiyorum en son 2 gün önce muayene gittim ve doktorum boynuna kordon dolanmış diyince kafam hep orada oluyor
Limonzeytin Tam olarak bilgi verirmisiniz süreçle yaşadıklarınzla alakalı doğumda? Epidural normal doğum nasıl oluyor sıkıntısı varmı kolaymıdır falan dıye özellerde bu yöntemler var sanırım
Adalia Fatma0 7 mart 1 gun onceden gece sancim vardi yurumektme zorluk cekiyordum sabah 8 mart kontrilum vardi gecen hafta 1 parmak yani 2cm olan acikmama 4 cm olmuş âgrilarimda vardi doktorum eve gonderemem yagis yapalim dedi direk 4 cmde epidural takiliuor zaten canim takti plateste zaman gecirdim yurudum 3 saat sonra dogum yaptim 😊😊
Pelinakcn Normal doğumda epidurali açılma olmazsa mı yapıyorlar? Daha 12 haftalığız çok bilgim yok bu konuda, çevremdeki herkes sezeryan doğum yaptığı için normal doğumla ilgili bilgim yok maalesef
11mrv11 Pelinakcn bildiğim kadarıyla en 4 cm en fazla 7 cm açıklıkta takılır epidural. Yani açıklık olmazsa epidural takılmaz.
Eloscan Adalia ilk doğum muydu? Sancıyı az hissetmek için mi aldınız epidurali? Ne gibi durumlarda epidural veriliyor?
Pelinakcn 11mrv11 peki doğum normal sürecinde devam ederken ağrıyı hafifletmesi amacıyla mı epidural takılıyor? Tam nedenini bilmiyorum da
Mlkbrn Elifim21 işde korku sarıyor beni de hareketlerini hissetmeye çalış azalırsa falan gel dedi 1 hafta sonra tekrar çagr dı
11mrv11 Pelinakcn evet sancıyı tam kesmese de hafifletiyor ben de sezaryen olmak istemediğim için epidural normal isteyeceğim bakalım 🤔
Pelinakcn 11mrv11 çok teşekkür ederim bende normal doğum istiyorum kısmetse, sezeryanda sadece oluyor sanıyordum rahatlattı bu bilgi beni 😊🙏🏻