superrmomy Merhaba hanımlar, kaynana postu olmadığı için cevap veren olur mu bilemedim 😅 yine de şansımı denemek istedim 😅 tavsiyeleri alalım, şunu yaptım doğumum kolay geçti yada doğurdum diyebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum 💗
Yabangulu1326 superrmomy valla canim benim canım sıkılmıştı evde parka gitmistim orda spor aletlerine bindim aksamina sanci basladi sabahta dogurdum 😂😂😂🤦🌺
Ceos0403 superrmomy bol bol yürüyüş yaptım perine masajı ve doğuma 1 ay kala çok kegel egzersizi yaptım ama benim mucizem meryem ana otuydu 🥰 doğum için gittiğim gün açılmam kasılmam sancım vs yoktu. 40+3te Suni sancıyla doğum yaptım nts yüksek çıktığına bile inanmadı doktor ebeye sordu sancı yokmu diye hocam var ama acım yok diyor dedi. Doktor kızım senin bu sancıyla yatağı parçalaman gerekiyor sen nasıl geziyorsun böyle koridorda demişti yemin edebilirim ki acı çekmedim tamamen duanın gücü diye düşünüyorum 11 cm açıkla dikişsiz 💪🏻😇
Fatmapekesen superrmomy evde herseyi ben yaptım temizlik yemek çarşı pazar 🤭🤰ve bol bol gezdim yürüdüm nereye çağırdılarsa gittim küçük kızım arabada diğeri karnimda 15 dakikada doğurdum ama bunda hic biyere gidesim yok😊 4 düncü gebeliğim bunada kız gibi dedi bakalım kismet☺☺
Elifbugra Plates topunda zıplamak ve daire çizmek. Bebek ters dönünceye suquat yaptım ilk doğumunda. Şuan 2. Yine başladım plates topunda zipliyorum😅
superrmomy Elifbugra kaç haftalıksın, benimde ikinci gebelik 😇 ilki suni sancıyla olduğu için böyle bir araştırmaya girdim bu sefer kendi sancımla olsun istiyorum 😅
SeldaEroglu Korkarsan zor geciyor ilk ler acemilik oluyo zor geciyo malesef ne yapacagini bilmiyorsun ıkınmayi bile bilmiyorsun ilk dogumda ben ik8nma diye bağırmışım ebe bagirma dislerini sık buyuk abdest yapar gibi ıkın demisti ikinci cok kolay oldu simdi üçüncü geliyo hayirlisi olsun nasil gecer bilmem
superrmomy SeldaEroglu ilk doğumum suni sancıyla oldu çok zor geçti 🙄 şimdi kendi sancımla olması için birseyler denemek istedim. Suni sancı çok zor 😒
Yabangulu1326 superrmomy ilk oğlumda 38+4 de doğum yapmıştım diger oğlumdada 37+5 di ikisindede şansa ne zaman parka gidip spor aletlerine bindiysem aksamina sancilanmaya baslayip ertesi gün dogurmustum 😂🤦🌺
berf72 doğum sancısı çekerken bile yürüyüş yapıp merdiven çıkmıştım:) suni sancı verilmeden doğurmuştum. inşaAllah ikinci de böyle rahat gelir
superrmomy berf72 pandeminin patladığı aylarda doğum yaptım odadan dışarı çıkmamız yasaktı, küçük bir odada sancı çektim gerçekten çok zordu 🙄
Yabangulu1326 Yahyakerem valla su hani bacaklarını acan bi alet varya bı öne bi arkaya gelen ona binmiştim cok hosuma gidiyor o alet benim ne yalan söyleyeyim bacılarım gidin parka o alete binin hani bi ayak onde diğer ayak arkada gidip gelen acilmayi da kolaylaştırıyor bence 😂🤦🤗
Elifbugra superrmomy az kalmış doğuma. Sağlıkla kucağına alırsın insallah bebisini. Akışına bırak herşey olacağına varıyor. Insan neyi çok kafaya takarsa o oluyor.
SeldaEroglu Bol yuruyus kolaylastirir diyolar doktorlar hareketli olmamiz lazim mis kolay dogum alternatifleri
superrmomy Ceos0403 ay masallah, darısı basıma canım 😇 benimde 4 cm açılmam vardı sancım yoktu son 1 saat yatak parçalayacak hale gelmiştim 😅
Ceos0403 superrmomy bende doktora her girdiğimde korkuyla gidiyordum ama doğum yapıp çıktım bu muymuş birde çok acı çekiceksin sakım suni alma normal sancını bekle demişlerdi😂