Ozseee Sezeryan doğumdan bi kaç gün önce anestezi doktoruyla görüşen var mı ? Görüşmenizde ne gibi bi konuşma yaptınız ne oluyor yani biraz bilgilendirir misiniz ne konuşuyorsunuz tam olarak ?
Yaprakdokumuseverrr Ozseee Ben acil alındım o yüzden bişey konuşmadık ama merak ettiğim şu oldu. Mademki anında bayıltabiliyorlar o zaman neden ön görüşme yapılıyor? Konuşanlar ne konuştu bende merak ettim 😅
hemsirebianne0901 Ozseee daha önce ameliyat olup olmadığınız herhangi bir hastalığınızın olup olmadığı kilonuz sigara alkol kullanımınız bulaşıcı bir hastalık durumunuzuz olup olmadığı daha önce anestezi aldıysanız genel anestezi mi spinal mi lokal mi bunları sorguluyorlar
Ozseee hemsirebianne0901 hiç biri yok diyelim daha önce ameliyat ne olmadım anestezi de almadım bunları söyledikten sonra bi test yada tahlil ne yapıyorlar mı ?
hemsirebianne0901 Ozseee ameliyat öncesi yapılan rutin testler var genelde kendi doktorunuz ister bunlari zaten
Brcukokts Ozseee Ozseee zaten İlk Doktorunuzla görüşüyorsunuz Daha sonra kan tahlili idrar tahlili kalp Ritmi gibi tahliller daha Sonra anestezi Doktoru ile görüsup Sorularını Yanıtlayip Ameliyat Olacagınız Günü Seçiyorsunuz. İlk Hamileligimde Verilen Tarihten 1 hafta Önce Dogum Yapmistım 🙂