Aayse123 travel sistem arabaları önermem belli yaştan sonra işinize yaramıyor malesef değişim istiyorsunuz ve tekrar masraf yaparak 2. Bir araba alıyorsunuz çevremde kullanan birçok kişide gördüm. Hem ağırlar hem tek elle müdahale edilemiyorlar (açma kapama gibi) Benim önerim hem hafif, hem daha kullanışlı ve uzun yaş aralıklı bir şey almanız, ben 0-4 yaş aralığında kullanabileceğim Hamilton R1 aldım, kabin boy olarak geçiyor. Çantasına koyup uçuşlarda üst dolaba yerleştirebiliyorsunuz, Tek elle katlama kolaylığı inanılmaz bir şey bebek kucağınızdayken arabayı katlayabiliyorsunuz yenidoğandan itibaren 22 kiloya kadar kullanımı var (aracın kendi özelliği bu yani yenidoğanda kullanılmaz diye düşünmeyin tam yatış pozisyonu yeni doğan için uygun reflü yatağındaki yatış açısı şeklinde) Yenidoğanda sadece içerisine ped yerleştireceğim puset içi pedi aldım gönül rahatlığıyla kullanabiliriz yani sorunsuz. (Ben puset almıyorum 1 ay sonra kullanılmıyor bile hastaneye taşırken sadece işe yarıyor o kadar sonra duruyor bi kenarda. O yüzden bu arabayı da tercih ettim ) ben çok beğendim herkese öneriyorum :)