Eldgrn  https://imgyukle.com/i/Ei8kuN Adetim her zaman düzensiz oldu takip ettiğim uygulama üzerinden bir iki gün içinde olmam lazım hatta şu an bile olmam lazım dün kan verdim sonuç bu şekilde çıktı aramızda yükselen var mı Sabahları kalktığımda inanılmaz bir göğüs ağrım oluyor sanki adet olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyor adet olmuşum gibi bir hissiyat var içimde akıntım aynı öyle sanki adet bilmiyorum kafam çok karışık sizde yaşadıklarınızı buradan da paylaşabilir misiniz benim yaşadıklarımı yaşayıp sonradan değeri yükselen varmı
Mariamu Eldgrn Benim 2 çıkmıştı canım şuan 28 haftalık hamileyim 2-3 gün sonra tekrar kan ver inşallah vardır 🤲🏻❤️
Brso0 Eldgrn Seni ümitlendirmek istemem ama ilk kan verdigimde 0.100 çıkmıştı bir kaç hafta sonra verdiğimde ise 197 şuan 17Haftalık olduk inşallah vardır ❣🥰
BusraOzhan Eldgrn 6 aralıkta benim 0.19 çıkmıştı e nabızda aynı böyle referans dışı yazıp kırmızı gözüküyordu iki doktora gösterdim ikisi de gebelik yok dedi 28 aralıkta 5.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Deletedmom455465 Normalde 5 ve uzeri kabul ediliyor ama 3 de küçük bir rakam degil 2 3 gun sonra tekrar verin
Eldgrn Brso0 inşallah vardır yoksa da hemen adet olsam böyle beklemek çok stresli varsa da ah şu adet olacakmış hissi olmasa