Hafize3536 24 haftalık gebeyim kanım düşük olduğu için ve kan ilaçlarını içemediğim için bana serumla vericekler demir ilaçını acaba kullanan varmı yan etkileri varmı etkisi nasıl iyi sonuc alan varmı?
Deniz2961 Hafize3536 yok cnm zaten alerji etkisne karşı hstnde birz musadede tutuluyrsnz kan değerimiz kc
Yasecer Hafize3536 yan etkisi yok sadece doktor yada eczacı söylemiştir ama mutlaka yemekten 2 saat sonra ve kesinlikle süt ürünlerinin üstüne almayın zehirleme yapabiliyor bişey yedikten 2 saat sonra alın ve portakal suyuyla yada portakal yiyerek alırsanız daha iyi karışıyormuş kana doktorum öyle demişti
Ozlem2206 Hafize3536 gynoferon kullandım aşırı kabızlık yaptı sonra ferruma geçtim hiçbi yan etkisi olmadı bende çok iyi bir ilaç gebeliğim boyunca kansızlıkta yaşamadım
Hafize3536 Deniz2961 kan değerimi bilmiyorum ama düşükmüş ilaçl bana cok yan etki yapıyor midem karnım şişiyor cok hazımsızlık yapıyor doktorda ozaman serumla verelim dedi
DilaraArslan07 Yasecer evet ben bilmiyordum 4 gün önce demir ilacindan sonra süt içtim baya dokundu ateslendim ishal oldu miğde bulantısı baya berbat biseydi dikkat et demir ilaclari büyük abdesti boyuyor bide bilmeyen varsa
Deniz2961 Hafize3536 bende alırım kan surubuda iciyrm yan etkisi yok hastne ortaminda almiyrsnz zaten değeriniz hızla düzelir inşallah
Deletedmom_13 Ozlem2206 g6no ferro snol mu ? Kız ben ilacı birakali 2 gündür. Hala kabızlık ve diskida koyulasma var şaşırdım demekki ilactanmis
Fztan Serumun hiç bir yan etkisi yok demir deposunu doldurmak için ben de aldım 2 gün e falan da etki ediyor kan seviyesinde
Ozlem2206 Hafize3536 her ilaç herkese iyi gelmez zaten bana fayda sağladı değiştirerek doğru ilacı bulucaksınız artık doktorunuzla