Ozseee Arkadaşlar sezeryana girmeden önce tahlil yapıyorlar ya o tahliller ne için acaba ne tahlilleri bilen var mı ?
Gizemii Ozseee Ben yarin giricem kan aldilsr bi kac degere bakiyolar bide su donemde covit testi aldilar ben ve refekatcimden bide ekg cektiler
Minammm Ozseee bende yarın sezeryan olacağım kan aldılar EKG çektiler birde kovid testi yaptılar testler hiç sıkıntı değil hayırlısıyla yarını bir atlatsak ☺️
Ozlem2206 Ozseee sonuçta bir ameliyata giriyorsunuz herhangi bi komplikasyon oluşmaması için yapılan testler banada yaptı doktorum 36.haftamda tam kan sayımı ve detaylı idrar tahlili yapıldı
Alyabebekk Ozseee sezaryen bir ameliyat türü olduğu için herhangi ters bi durum için kan tahlili yapıyolar. 10 gün önce yaptrdm bende cuma günü doğumum var, oldu ki kan vs lazım oldu o gibi durumlar için yapılan bse. Ben ücretini ayrı ödedim ama doğum ücretinden düşülecek.
Ozlem2206 Asdfg1w345 yok bunları ayrı ödedik doğum zamanı başka yapılır mı bilmiyorum yapılsada onlar doğuma dahil olur artık
Derya__ Kan Grubu,hemogram denilen işte hemoglobin değerinin içinde olduğu test,karaciğer enzimlerin, tiroid hormonun,HİV,Hepatit b ,Hepatit C Ve kan şekerine bakılan bir kaç test istedi benden doğum öncesinde