1nazlitrn_ Merhabaaağğğğ 39+3’üm şu an gece 39+4 hafta olucam bu cuma günü randevum var kasılmalarım var ama düzenli sancım yok, açıklık yok, suyum da gelmedi henüz suni istesem ve yatış istesem verir mi doktor sizce doğurur muyum??🙄
Aselinkooo 1nazlitrn_ devletse isteğe bağlı yatış vermez. Bi durum varsa kontrol amaçlı yatış isteyebilir anca. 41 e kadar bekletir suni vermek için🤗
1nazlitrn_ Aselinkooo istedim ve verdiler çok hafif sancım varmış günün gelmiş dedi yatış ve suni istedim olur dedi serum taktılar gece saat 12 gibi hala bitmedi arada nst takılıyorum kan verdim bakalım suni vereceklermiş duruma göre açıklık yok su da gelmedi😳😇😇
Aselinkooo 1nazlitrn_ sağlıkla gelsin inşallah Sancınız çıktığı için vermişlerdir yatışı suni de ilk başta çok az veriyorlar kendi sancınız öncelikleri inşallah sağlıkla su gibi gelsin😍🙏🏻
BusraOzhan 1nazlitrn_ bende suni sancıyla hiç açıklık ve sancım yokken doğum yaptım cumartesi sabah yattım pazar gecesi doğumum oldu açıklığınız olmazsa suyunuzun patlatılmasını isteyin benim suyum patlatıldıktan sonra açılmam başladı keşke daha önce yapsaymışım dedim Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulun inşallah
seri4270 Aycan051415 kesinlikle öyle benim de açıklık yoktu verdiler 9 10 saat hiç açılma olmadı sezeryan oldu
Aycan051415 seri4270 bende ondan korkuyorum eğer bebek kanalda değilse ve acilmam hiç yoksa ikinci dogumum olmasına rağmen sezeryan istiyvem iki acıyı çekmeye gerek yok bizede yazık bebegede
seri4270 Aycan051415 aynen öyle boşuna açıklık yoksa çekmeyin şimdiki aklım olsa direk sezeryan isterdim