Acemianne1- Kırlentin altına birine bıçak diğerinin altına makas koyuluyormuş gebe kişi haberi yokken ikisinden birini seçer makas ise kız bıçak ise erkek diyolar deneyem var mı?
asll4244 Acemianne1- 36 haftalık hamileyim oğlum olacak sırf merakımdan yaptım ama kız çıktı makas bıçak testinde yani pek inanmayın
eflinveannesi Acemianne1- biz dalgasına yapmıştık makas çıktı ve bugün kızım olacağını öğrendim 😂ama ben çok inanamıyorum şans eseri oturdum bence😂
slmcnm2503 Acemianne1- garip bir sekilde doğru çıktı benim 😂 tuz testi de varmış onda da erkek çıkmıştı sonuç oğlum olacak 😂
Acemianne1- HilalEyce bana da doktor kıza benziyor dedi bizde dün kayınvalidemle denedik makasa oturdum
Kubra1112 Bana kayınvalidem ve eşimin teyzesi yaptı sandalye bıçak ve makas koydular yastık kapattılar sonra beni çağırdılar bıçağın üstüne oturmuşum ama doğru çıktı tesadüf mü bilmiyorum erkek 🙏☺️
SeldaEroglu slmcnm2503 evet bende duydum hamile kadinin basina bi cimcik tuz serpiliyo kamile kisi neresini kaşıyacak ilk ona gore cinsiyet belli oluyo ama haberi olmamasi lazim belinden ustunu kasirsa erkek belinden altini kasirsa kiz
slmcnm2503 Acemianne1- hamile kişinin haberi olmadan başına tuz serpilir el ağıza giderse kız buruna giderse erkek olurmuş :) nerenin kaşınacağına bağlı :)
aybarsmomss Bende çok yakın dostumun annesi yaptı makasa oturdum 🌸🌸 haftaya cinsiyet öğreneceğiz bakalım 🙈
slmcnm2503 SeldaEroglu bizde burun kaşınırsa erkek el ağıza giderse kız :) yani hayırlısı inşallAh bende pek inanmazdım ikisindede doğru sonuç çıktı eskilerin var bir bildiği galiba :)
SeldaEroglu Iki kiside denedik ikiside ust tarafi kaşıdı erkek cikti ikisininkide bende yaptim ama cinsiyetimiz belli degil henuz
SeldaEroglu slmcnm2503 bende inanman o yuzden yaptirmam bide ben kafama birsey degdigi zaman kasintim baslar 🤣
slmcnm2503 SeldaEroglu bende bilmiyordum bana bu testi yaptıklarını o yüzden isteğim dışı gerçekleşti hayırlısı olsun inşallah hepimiz alalım bebişleri sağlıkla kucağımıza cinsiyet işin en son kısmı sağlıklı olsunlar yeterli ❤️
Gamzeates Acemianne1- biz yaptık annemle esprisine yani ikinciye hamileyim hepsi çıktı doğru ama bence hurafe şeyler tesadüf olabilir doğru çıkması 😂😂
umayin-ucan-annesi Benimde doğru çıkan tek testim buydu valla çin takvimi yüzük falı hepsnde erkek cıktı erkek belirtilermde vardı sadece bu testte kız cıkmıstı ve kızım olucak allah izinverirse😍
Zuhalsebu Bıçağa oturdum ama doktor kız tahmin etti henüz kesin değil tabii 4 hafta sonra kesinleşecek inşallah