MerveeD Aysegulkms ilk 3 ayınız bebegın tutunması ıcın cok önemli yürüyüş yapıyorsanız bıle yavas ve az yürüyün bu 3 ay dinlemeniz daha önemli
Melis2015 Aysegulkms bende 4.aya kadar yasaktı yürüyüş 4bucuk aylıkken yürüye bilirsin demişti doktorum
Melek-12 Aysegulkms düşük tehlikeniz yoksa rahim ölçünüz normalse hafif tempoda yürüyüş yapabilirsiniz
miniktirtilim Aysegulkms bacim ben tuvaletle salon arasi mekik dokuyorum sayilirmi 😁 biri kusmaktan biri sık idrar çıkmaktan 😅
Suhedaa Adaryona ayy bende ayniyim yaa kafayi yicem bu bulantidan artik hemde bütün gün bulaniyor ya 😏
Aslim34 Suhedaa bende öyleydim prillam diye bir ilaç var çok etkisi oldu oluyor doktor mutlaka yazar zaten doktorunuza yazdırın kullanın hafif yararsız etkili bir ilaç
Yaprakdokumuseverrr Aysegulkms Ben tüp bebekli olduğum halde hiç yerimde oturmuyordum şükür bişey olmadı. Çok yorulmadan hareket iyidir zaten.
sherwoodTR Aksine yürüyüş ilk aydan itibaren çok öneriliyor. Doktorum bana her gün 1 saat yürü dedi. 9 haftalık hamileyim
-MinikveAnnesi- Aysegulkms vallahi 500 metre yürüsem 5 km yürümüş gibi yoruluyorum yatıyorum sonra kaç saat 😂😂
Suhedaa Aslim34 almanyada yasiyorum burda bi ilac yazdi doktorum ama eczanedeki kadin fazla kullanma dedi bende korktum zaten pek bi faydasi olmadi o ilaci duymustum ama burda bilmiyorum varmidir sormak lazim