mom130 Deletedmom_85 kız napıyorsun uyanık mısın? Bugün hiç giremedim ben hala adet olmadım. Test de tekrarlamadim. Senin ki söküldü mü?
Siyacus Deletedmom_85 olsun canım bi daha ki ay olur insallah❤️🙏ben hala olmadım adet sağ tarafım ağrıyor sanki nası söylesem bebek hareket ederde bacagiyla vururya öyle Bi ağrı
mom130 Deletedmom_85 kız benim hala sökülmedi. Bı de rüyamda gördüm test yapıyorum çift çizgi ama nasıl belirgin. Bugün kaynanamlarda kaldım yoksa hemen yapardım eve gidince yapıcam akşam 😂😂
Busra_05 Deletedmom_85 benim adetim gecikmisti bizde ilişki yaşadık ilişki sırasında pembe renginde kanama geldi ben adet başlangıcı sandım ama sonra hiç bişey gelmedi ertesi gün test yaptım pozitif çıktı
Miray31 Busra_05 merhaba şuan benim pembe bir kanamam çıktı hoca test ver dedi 1.20 çıktı şuan açık renkte kanama 7 gün gecikme bugunle
babymoomss Canım sökülmedin değil mi inşallah bu ay bize güzel haberler vereceksin Allah’ın izniyle ❤️
mom130 Deletedmom_85 benim de umudum yok valla. Bazen iki gün geç oluyorum. Belki bu iki günde de olurum. Henüz gecikmedi
ogretmenHnmm Deletedmom_85 ben sabah kan vermeye gittim kiz dayanamadim cikmadi sonuc hala sağlık ocaginda verince e nabiza gec düşüyor
Deletedmom_85 babymoomss evet af edersin resmen küçük tuvaletimi yapar gibi su geliyor resmen korkuyorum ya Bi şey mi var soracağım doktora
Deletedmom_85 ogretmenHnmm benim tam tahmin ettiğim gibi. Adet olacağım dedim ve oldum. Hissetmedim çünkü olduğunu. Hiç bir ay tutmamış şimdi neden tutsun dedim yanılmadım 😊
ogretmenHnmm Deletedmom_85 belki ansizin bir gün tutar canım sende kötüyü düşünme olmuyorsa güzelleşiyordur diye bir söz var ya onu düşünüp kendimizi motive edelim