aysnrsvs Barisinannesi bu aralar cozuttum 🙄🙄 ama yüksek halı 160 falan aşırı yükselmiyor her öğün her dk bisiler yemiyorum
Fasulyem2 Barisinannesi kaçamak yapcaksan bi kase tarçınlı yopurt falan ye dengelesin bi de ara ögünde değil de yemekten sonra bi kaç kaşık tatlı yiyebilirsin deneme yanılmayla bakıcaksın ne yükseltiyo falan diye fast food çok yükseltiyor eğer yersen normal porsiyondan çokmdaha az ye ardından yürü şekerini ölçene kadar cezaaa 😁 sadece diyetle düşürmek zor yürüyüş de lazım ben diyete harfiyen uydum düşmedi ama yürüyemedim pek o yuzden insulin basladık. Kaçamak yapıacaksan dediklerimi uygula cnm yükselmez insallah
Zeynepppdyg Barisinannesi dışarda olsuduğumda arada kaçamak yapıyorum hatta kaçamak yapablmek için bolca yürüyüş yapıyorum misal geçen hafta ctsi 10 km yürüdüm ismini yazmıyım bir tatlı istiyordum evde yesem 250 kesin çıkardı mado diabetik olarak satılıyor bazı tatlılar ondan yarım porsiyon yedim 1 .saat 113 çıktı 2 saat 90 düştü tabi dediğm gibi o gün spor çıkıp baya yürüdük üstüne tatlımı yedim😅evde oturrken yemeyin derim çnkü dedği gibi 2 kAse çorba bile 190 çıkarıyor insülün yapmama rağmen 🥲ama yürüdüğümde insülin yapmadan istedğim tatlıyı yiyebldm😇
Barisinannesi aysnrsvs ben de arada bozdum napayim canim istiyor 156 olctum 1. Saatte dun :(( 2..saat de 153 tu boyle arada birsey olmaz heralde :(( cok da uzuluyorum sonra gozum de doymuyor ama
Villanelle Evet nadir de olsa tatlı yiyorum. Canım çok tatlı istediği zaman kendim yapıyorum, puding supangle tarzı şeyler. Şekerini daha az koyuyorum tariften
Barisinannesi Villanelle ben de dun corba ictim ezogelin biraz fazla oldu hemen cikti 153 e :(( cok da uzuldum 2 3 haftada bir boyle oluyor :(( insallah birsey olmaz
aysnrsvs Barisinannesi doktorum 1. Saat önemli demişti ama arada olur da ipin ucu kaçtı mı toparlamak çok zor oluyor sürekli yemek istiyor insan
Barisinannesi aysnrsvs evet can da istiyor bi de instagramda hep mi yemek cikar insanin onune 🤭 masterchef izliyordum en son islak hamburgerde agladim sukur o da bitti 😄😄
Poyrazin_annesi Bn sadece 2 hafta dıyet yapmıstım sonra bıraktım bısuru tatlı fln yedım 🥰😂 şükür dogum yaptım 10 gun oldu
Barisinannesi Fasulyem2 :(( evet herhangi bir bakliyat ya da ekmek turevi feci bir sekilde yukseltiyor bitter yiyorum mesela yuzde 85 o yukseltmiyor ya da bi kucuk kasik bal ( midem yaninca yiyorim) o da yukseltmiyor degisik birsey :)) teşekkür ederim tavsiyeler icin 🥰🥰🥰
aysnrsvs Barisinannesi 😁 nefis çekiyor heralde tatlı canım çok istiyor benim tatlı aglayasim geliyor resmen bisküviyle geçiştirmeye çalışıyorum korkuyorum evde birşey yapmaya tutamam kendimi bitiresiye yerim🤭🤫
Dilarayldrmm Barisinannesi Bitter çikolata yükseltmiyor sanırım ben de kahvenin yanına yiyorum valla ama %80 kakao olandan alıyorum.
Barisinannesi aysnrsvs :)))evet goz onunde olmayincs bir nebze daha kolay gozun onunde olunca tam bir imtihan insallah dogumdan sonra birseg kalmaz
Barisinannesi Zeynepppdyg guzel cozum bulmussunuz aslinda kontrollu olmak lazim yuruyunce duzene giriyir demek ki :)) gecmis olsun hepimize
Barisinannesi Dilarayldrmm aynen biz de 85 olandan aliyoruz bimden cikolata gibi diil ama idare ediyor iste 🤭🤭