benimmdunyamm Ay0694 3 aylık hamileyim yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım ama hassasiyet yoğun olduğu için özel bolgem 3 4 gün acıdı nirmalde o kadar olmazdı sonra geçti tabi
alparslanin_annesi Ay0694 sorun olmaz 7 aylık gebeyim bende yaptırıyorum ama eğer hamileliğiniz küçükse anlayamamak ihtimaline karşı yine de woyleyin kuaföre hamileyim karna dikkat edin diye
Puki Ay0694 2 hafta önce yaptırdım bikini bölgesine biraz acıdı sadece o da hassasiyetten dolayı. 31+6 haftalığım bu arada
Ay0694 benimmdunyamm bende 3 aylık hamileyim ve çok stres oldum gerçekten daha çok mu can yanıyor 🥺 ya ben normal zamanda bile iki gün öncesinden stres oluyorum acıcak diye de😂of stres oldum gerçekten daha çok acıyor dimi
Ay0694 Puki canım normal zamanda da acıyor muydu peki? Yoksa gerçekten hamilelik hassasiyeti dogru mu
benimmdunyamm Ay0694 yok çok acımıyor hatta daha az acıdı diyebilirim ama sonrasinda kızarıklık falan oldu puturluk oldu bepantol silverdin surdum geçti
Puki Ay0694 hamilelik hassasiyeti Bi de Bi kaç sefer kendim aldım gitmeye fırsatım olmamıştı ondan dolayı da biraz acımıştı ama hemen geçti geri
Ay0694 benimmdunyamm ya bende 2 aylıkken gittim daha az canım acımıştı hatta yine çok korkmuştum ama dediğin gibi sonradan pütürlendi,deri soyuldu falan..canım yanmasın da razıyım ona😂ay içimi rahatlattın canım saol yaaa😂❤️
benimmdunyamm Ay0694 yok kız benim normalde canım daha çok acirdi hamile.olmadan önce hatta dedim şimdi gidecem canım çok acıyacak 🤣 falan dedim sıkıntısı bastı ama acımadı o puturluk biraz uzun sürdü geçti sıkıntı yapma
Seyma17 Ay0694 sorun yok ben doktoruma da sormuştum 15 haftalıkken başlamıştım en son 36 yaptırdım problem yok tabii hassasiyet artıyor biraz