irem-Dora Misssitare canın çekiyorsa ye canım, ayda bir iki kaçamaktan bir şey olmaz, zulüm etme kendine hamileliği abartmadigin sürece aşerdiğin şeyleri yiyebilirsin demişti Doktorum bana
Bayancorek Misssitare hamburger, pizza falan yiyorum her gün değil de mesela 15 günde bir. 🌸 sadece kola içmiyorum, dikkat ettiğim tek şey o.
Cansuada24 Misssitare valla cekiyosa ye kuzum kendinide zorlama 🙂 ben yarın doguruyorum artık herşey yiyip icicem 😂 sakat at hic yemedim ve aşırı özledim türk kahvesi hele bir bardak bile icmedim kola tadını unuttum 🤣🤣
SimayeceninAnnesi İki günde bir pizzaaaaaaaa yiyorum 😁 daha önceden hiç yemezdim hatta yılda birrrr belki eşim isterse kendım evde yapardım amaaa hamburgere bayılır haftada bir yerdım ama artık hiç yemiyorum
Zeynepmum Misssitare zararından değil de kalorisi çok yüksek diye yemiyorum ya çok offf Deli gibi yenir 😊😊
Deletedmom622772 Misssitare kola içmiyorum bazen gazoz kaçırıyorum ama genelde maden suyu ile idare ediyorum en kötü alıskanlıgım 2 haftadır patates kızartması aşeriyorum ve yiyorum ya 😂😂
Deletedmom622772 Minigim38 gercekten hic böyle bi düskünlügüm yoktu hergün yiyesim var birde ketçap sevmezdim mayonez severdim şimdi sadece ketçaplı patates kızartması 😂😂😂