beyazkalp Bstcsrc18 ayyy allah Allah hala şaşırıyorum eğer öyleyse bende orda sezaryen olurum ben ilk bebeğimi orda kucağıma aldım şuan üçüncüye hamileyim nasip olursa orda doğum yapmak istiyorum bişey daha sorabilir miyim fiyatın içine neler dahil acaba bilginiz var mı 🥰 kusura bakmayın sizi rahatsız etmek istemem 🙂
Bstcsrc18 beyazkalp sey ama eger sizin üçüncü sezeryansa olabilir farkli oluyo ucuncu sezeryan fiyati cunku bir ve iki 3800 üç fiyat olarak farkli ama sormadim nekadar diye ben hastaneden memnun kaldigim icin yine orata gidiyorum doktorumda cok iyi dogumu kapsiyo bildigim kadariyla ya sadece yani icerigini acikcasi bende sormadim onu siz kendiniz konusup yapiyorsunuz heralde
Ipek99 Duygu_turan genelde Erhan Demirel e gittim. İtibar beye de gittim o da iyi ve Nazan Karadenize gittim o da iyi ama yoğunluğu çok onun ve hep Alikahyada olmuyor haftanın çoğu günü Derince de oluyordu. Doğumuda ani bir kararla orada yaptım. Memnun kaldım açıkçası. Ben yorumlarda kötü davranılıyor diye okuyup çok tedirgin olmuştum. Ama açıkçası çok sabırlı davranıyorlar. Hele hasta yakınları çok zorluyor. Bir sürü kadının sancı çektiği odaya girmek isteyen kocalar kayınvalideler falan hepsine laf anlatmaya çalışıyorlar.
Duygu_turan Ipek99 Bende birkaç yorum okumuştum doğum zamanı da çok ters davranıyorlar gibisinden orada da böyle bir şey yaşayınca bıraktım gitmeyi
Aselsevde Ipek99 bnde Alikahya ya gidiyorum itibar beye tabi randevu bulamadığım zamanlarda başka Dr a alıyorum ama memnun kalmayanlari anlamiyrm evet arada ters davrandıkları oluyor ama orası devlet hastanesi günde kaç kişi geliyor insanın her günü bir olmuyor ben çok memnunum ilk dogummda orda oldu ozman hakan Demirel’e gidiyodum son günlerimde Nazan hanıma denk geldim gerçekten çok tatlı bı Dr ama dediğin gibi kendisi ni alikahya da bulmak zor
Limonzeytin Duygu_turan Özel aktif kocaeli hastanesine gidiyorum yeniköyde .doktorlar çok iyi ilgililer ilk doğum 4500 müş sezeryan yada normal farkermeden. Muayeneler 200 tl ben memnunum. Doğumu naspse orada yapmayı düşünüyorum.
Sultannbstrk Duygu_turan özel Kocaeli aktif hastanesin de Öner beyde takipteyim muayene ücreti 200 doğum 4500 bu ayın sonun da doğuracağım Allah’ın izniyle çok memnunum tavsiye ederim
Limonzeytin Sultannbstrk Aynı doktora gdiyormuşuz.. rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 😊🤲 öner beyden bizde çok memnunuz.. detaylı ultrasona bakıyor değilmi? Birde hatrlıyosanz orada yaptırdysanz ücretini söyleyeblrmsnz rica etsem 😊
Sultannbstrk Limonzeytin evet bakıyor hatta kendi hastası olduğum için 2 kere baktı ilk gittiğimiz de kalbi çok küçüktü net yorum yapmayalım dedi 2. Sin de ücret almadı normal de 525 TL ödedik çok tatlı bir doktor dimi 🤣🤣
Limonzeytin Sultannbstrk Evet yaa çok ilgili sohbetçi bi doktor doğumdada kendisi giriyordur herhalde? Bide ben eşimde doğumda yanımda olsn istiyorum umarım olur bu eşimde sağlıkçı zaten😊 Yine iyi ücret abartılı değilmiş. Kaç dakika sürüyor detaylı? Ben daha 16,5 haftalğm detaylıyı çok merak ediyorum😊 başka ücretler falan nasıl peki doğuma kadarki süreçte? Çok soru sordum kusuruma bakmayın 😊😊😊
Lujoso Medicalpark izmitte doç dr ünal türkaya gidiyorum, aşırı tatlı ve güleryüzlü pozitif bir doktor. Kendi telefonunu ilk randevudan veriyor ve en ufak bir mesajımda hemen dönüş sağlıyor. Doğum fiyatlarları hakkında bilgim yok henüz.
eceturan Duygu_turan canim Ali kahya da yaptim. Inanirmisin odada plates topu vardi ozel oda cok guzel ilgilendi ebeler imkanin varsa kesinlikle orda dogum yapmani oneririm. Ozel yaninda cekirdek kalir. 😊
Sultannbstrk Limonzeytin yok ne kusuru birbirimizin merakını gidermiş olalım 🥰normal de alıyorlardı ama şuan covid den ötürü alırlar mı bilmiyorum 🤷🏻♀️ gerçekten ilgili 15 dakika falan sürdü çok uzun sürmedi 21. Hafta da girmiştim ben sonra 15 gün sonra tekrar baktı o da o kadar sürdü ücret olarak gerçekten uygun bence daha sonradan şeker yüklemesi yaptırdık bizde şeker hastalığı var o yüzden aksatmak istemedik şekerli içeceği ben aldım hastaneye sadece 53 TL miydi ne onu ödedim nts ücreti de 55 TL başka bir ücret daha karşıma çıkmadı 😄
Ipek99 Aselsevde bütün süreçten memnun kaldım açıkçası doktorlar ebeler çok iyiydi. Moral verici konuşuldu hep.
Rmys196 Geceler emel hanımdan memnumum sizde geçtiğinize göre memnunsunuz belki bir gün denk geliriz ☺️😂😂
Semra41 Duygu_turan ben 3.hamileliğim hepsınde medar a gıttım Numan beye doktorumdan ılgı alakasından çok memnunum fakat doğum fıyatları hakkında bılgım yok 4.ayımdayım sormadım fıyatları henuz