Yigit_Aras9 😂 Ay bne neden gülüyorumya. Neyse hanımlar oğlum 2 ay 11 günlük doğduğunda kulakları kepçe değildi şapkasından dolayı kulakları kepçe oldu uyurken sürkli kafasını sağa sola çevirir şapka kulağının arkasına geçti ve gün geçtikçe kepçe yaptı 😒 şimdi napsam eskisine döner
Bsrahb Yigit_Aras9 şapka kepçelik mi yapıyor bizde genetik olmasın diye ben sürekli şapka giydiriyorum 😩
Ece003 Yigit_Aras9 benimkide sürekli şapkalı duruyor kulakları kepçe olmasın diye inşallah olmaz daha 15 günlük 😄
Glzz Yigit_Aras9 onun için eczanelerde satılan düzeltme aparatı var bi sor istersen gec kalmadan canım
Tugceelanaz Bir yerde okumuştum Kepçe kullak olması sizin hatanız değil , zaten öyle olcakmış ki oldu, kulak yapısı öyleymış Ben kızıma hep banada takardım kepçe olmasın diye Doğdunda hiç kepçe değildi, sonra sonra hafıften oldu
Yigit_Aras9 Bsrahb şapkası kulak arkasına düşüyor kulaği ön tarafa itiyor benm oğlanın ilk başta öyle değildi yeni farkettim şapkadan
Busranursahbazz Yigit_Aras9 bu konuda bilgim yok ama profil fotonuzu çok aradınız mı çok değişik 😁😁😁🤣🤣🤣🤣