Handenurrr Arkadaslar 39 haftalık oldum hiç sancim yok , yalancı sancı da yaşamadım ve karnim aşağı inmedi . Neler tavsiye edersiniz. Siz neler yapmıştınız. İlk gebeligim ve kiz bebek
Nemregn Handenurrr bende yarın 39+0 olacağım inşallah. Yürüyüş merdiven çıkıyorum hurma adaçayı tüketiyorum ne sancı ne su ne de nişan geldi. İlk gebeliğim kız benim de
Alyabebekk Handenurrr 39+1 im en başından beri bel ağrım vardı sadece onun şiddeti arttı son haftalarda. Başka bi belirti yok. Cuma günü doğumum olcak 🙂
Fulyaaa1 Handenurrr 39+5 den selamlar. Bende ilk gebelik sancı yok nst de açılmada yoktu ama yalancı sancı var baya baya arttı hatta
OksijenliSu Handenurrr ilk doğumumda bol bol yürüyüş, merdiven çıkıp inme, pilates topunda bi kaç hareketler var onları yapmıştım.
Handenurrr Nemregn aramızda bir gün var nerelisiniz nerede dogum yapacaksınız adacayi ben tuketmiyorum ona da baslayayim bari
Lesya20 Nemregn bnde ayniyimm ayni gunmusuz bol yuruyus yapiyorum hurma yiyorum ama ne agri ne sanci sadece karinda sertlesme var kizlar inatci cikti oysaki herkes diyordu kizlar erken gelir diye
Nemregn Handenurrr Adıyaman park hospital da inşallah. Yarın kontrol var haftada bir gidiyorum. Onun dışında suyun sancın olursa gel dedi de olmadı gitmedim
Alyabebekk Nemregn Sezaryen canım. Ama 39 haftayı beklemek istemiyodum çok zorlanıyorm çnkü. Doğum başlaması için de bse yapmadım belki kendiliğinden olur vs die bekledim ama tık yok😅
60-anne Handenurrr 40+0 dan merhabaa 🤚 gel gelelim benimde aynı şekile durumlar ne olcak ne yapıcam bilmiyorum 🤷♀️
Nemregn 60-anne amanın benim gidişatta öyle doktor bir gün soylemedi mi suni sancıyla başlatırız gibisinden
Nemregn Alyabebekk sezaryan tercih mi ettiniz yoksa zorunlu mu oldu? Bende normal ile sezaryan arasında gidip geliyorum
60-anne Nemregn en son kontrole gittiğimde bebeğin daha dönmediğini söyledi nstde hiç sancım çıkmadı ve açılmam da olmamış herşeye bakıldı cuma günü yeniden gidicem yine aynı şekilde çıkarsa sonuçlar ve bebeğinde durumu iyiyse suyu vs varsa işte 41 e kadar bekletirim en fazla dedi yoksaa sezeryan 🤦♀️
Esragk1 39a grdık geçen hafta bugün nişanım geldi çatıdan sonra ama hiç açılma yok sancı yok kasılma arada oluyor
Aselballll 40+3 oldu benimde doktorumda hafta sonu şehir dışında olucakmış inşallah doğurmam gelene kadar 🥺
60-anne Aselballll suni sancı beni korkutuyor açıkcası ama sezeryandan iyidir herhalde ilk doğumum nasıl olucak bilmiyorum 🤷♀️