Sinemmmasya Kızlar 19 haftalık hamileyim sol bacağımın yanı aşırı uyuşuyor , bir de diz kapaklarım belim ayak bileklerim çok ağrıyor benim gibi olan var mı? 🥺
Hatice_gzr2505 Sinemmmasya daha dün oldu bende de 19+5 🤦♀️ Dün yaşadım onu hatta sürekli hastalanıyorum agrım sızım var diye benle tartıştı geçer heralde benimde her yerim agrıyor şuan hatta yolda yürüyünce geniyal bölgemin kemiklerine kadar agrım oluyor normalmiş artık agırlaşıyoruz
Hbeyzab1 Sinemmmasya ya bende sordum da cevap gelmedi benim daha yeni 4 haftalık tüm kaslarım eklem yerlerim Ağrıyor bilginiz var mı
Momy1 Sinemmmasya bugun benimde agriyor acaba zorladim mi faln diye dusunuyorum ama hicbisey yapmadim sol ayagimdan basliyor taa belime kdar agriyor nedenini bilmiyorum
Sinemmmasya Hatice_gzr2505 Evet öyleymişş ya ilk çocuğumda olmadı böyle bunda olunca merak ettim… Geçmiş olsun size de 😻
Busee2727 Sinemmmasya canım bebek büyüyor ve artık magnezyum kullanman lazım doktoruna ağrılarını söyle o zaten magnezyum başlaman gerektiğini söyleyecektir.
Busee2727 Momy1 ben kullanıyorum canim 26+5 olduk biz kasık ağrılarım vardı ben aldım ama hâla oluyor kasık ağrısı bebektrn dolayı
Momy1 Busee2727 bizde 21 haftalik olduk kontrole gttigimde doktora soyliyim bari. Magnezyum ilaci iyi geliyor mu peki