Ravzaemine123 Babynative Babynative ooo bende de okuyor içini ferah tut Rabbım dayakla kucağımıza almayı nasip.etsin
Mucize7 Babynative bende 14+1 im bugün biraz iş yaptım yoruldum belim ağrıdı ama normaldir heralde bebeğe bşsey olacağını sanmıyorum seni de anlıyorum benim de ilk gebeliğim bende pimpirikliyim ama sanmıyorum bisey olacağını içini ferah tut 🙏🥰
Babynative Tugbadmr yok perde falann yapmadım ama anneannemin evine yardım ettim evi yikadik sobalı maglum onu taşımaya yardım ettim çok yoruldum baya
Eylul2797_ Babynative yok canım kanama VS olmuyor bende 3 aylıkken Bi bebegimi kaybettim sadece belim agrıyordu 2 3 gün gecmedi agrısı cinsiyet İcin gittim 2 haftadır kalbi durmus dedilef
tupbebekannesi123 Ben de bir belirtisi olmamıştı hatta 10 gün bekletildi kanama olmayınca kürtaj ile alınmıştı
kckelf123 Babynative içinize kuşku düşürmeyin bol dua okuyun her hamilelik kişiye göredir okuduklarınızla kendinizi kıyaslamayın doktordan ziyade evinize yakınsa bağlı olduğunuz sağlık ocağına gidin ebeniz hemen dinletir içiniz rahat eder boylelikle
Mouradi nazosss 4 aylığım yeni başladı bende de acı su gibi tat her gün olmuyor ama olsada 1 2 defa oluyor korktum 🥺🥺 her gün çokmu oluyordu ablanızda ? 🥺
nazosss Mouradi onda son zamanlar çok oldu bende 11 haftalığım mesela bende de var ama şükür bebiş iyi kötü düşünmeyin 😇
Ravzaemine123 Mouradi canım ben her gün acı acı istifra ediyorum Allahını izniylee bisey olmaz dua et annelik iç gudusu