Bhr1 Dogurdummmmm 🙏🙏🥰🥰🥰 spinalden korkutanlar neden bunu yapıyor anlamıyorum o kadar panik biriyim çok iyi geçti kimse korkmasın anlatıcam sonra detaylı 🙏🙏🙏
Aslinur Bhr1 hadi gözünü aydın allah analı babalı büyütsün hiç korkulacak gibi değil işk yürümeden de korkma sonda cıkmasindan da herşey mükemmel okucak analı babalı büyüsğn minnoş
Smyrayldrm Bhr1 benımkıde 20 mart cnm 🥰 ya ben nefes alamıyorum hıc sızede bole oluyomu cayır cayır mıdem yanıyo hıcc uyuyamıyrm ya nasıll yapmalıyım saglıkla dogum yapsaydım yaa ❤️ ı slh sizde sag saglım kucagına almayı nasip etsin cnm 🥰 hepımıze ı skh❤️😍🤲
Bhr1 Smyrayldrm kimseye aldırmayın ve sakin olun o kadar panik biriyim ki anlatamam ve gerçekten kolay değil ama yapılmayacak kadar zor değil kendinize inanın sağlıklı doğumlar dilerim 🙏🙏
happybaby123 Benimde spinal haftaya cuma normalde korkmazdım hemen doğsun istiyodum şimdi 2 gecedir uyuyamıyorum ve korktuğum şeyin tam olarak ne olduğunuda bulamıyorum bulsam kendimle konuşup halledicemde😭😭😂
Bhr1 happybaby123 doğum korkusu ise spinal olacaksanız bişey hissedilmiyor korkmayın ağrılar oluyor tabi sonrasında ama dayanılmaz değil inşallah kolay geçer dogumunux 🙏🙏
Kumsallina95 happybaby123 canım bende senin gibi spinalin ignesinden korkuyordum uykularım kaçıyordu ilk doğumum geneldi bu spinal oldu 22 subatta yeminle sana hiç korkacak bişey yok bildiğin sezeryan olmamış gibiyim çok rahatım darısı başına sağlıkla al bebişini kucağına ❣️🙏 sadece sakin olmak ve pozitif düşünmek çok iyi geliyor doğumdan sonrada bol bol yürü ben 3.gun her işimi kendim yaptım hiç yatmadım
Lulikli Ipekgulll çok şükür sağ salim evimize geldik oğlumla 🤲🏻 Bana göre 1 tık zor oldu ama beklentiye ve kişiye göre de değişiyor. İyileşmeye çalışıyorum inşallah.
Kumsallina95 Lulikli hayırlı olsun canım bol bol yürü ve bol bol su iç hiç yatmadan hemen toparlarsin 🙏
Lulikli Kumsallina95 sağol canım bol su içiyorum şuan ama bol yürümeye fırsatım yok ödem ayaklarıma indi dinlenmek gerekiyormuş onun içinde. Bebişle uğraşıyorum işte fırsat kaldıkça da dinleniyorum. Çok gündüz uykum yok uykuyu mecbur gece bebiş uyurken almaya çalışıyorum. Herkes bi düzen kurmaya çalışıyor 😊
Kumsallina95 Lulikli aynen öyle benimde ayaklarımda şişlik vardı yürüyerek gitti İnanki yatınca daha beter davul olmuştu ayaklarım ayaklarımı taniyamiyordum 🤦🏽♀️
Lulikli Kumsallina95 ayy inan 35 numara ince ayaklarım oldu sana 53 numara ayı ayağı 😅😅 çok da gülüyorum ama biran önce gider inşallah