Burhandilek Selam kızlar ilk oglumu 6 sene önce sezeryanla dogurdum tersdi dönmedi bu ikinci gebeligim ve sezeryanolcak yine 😞tabi riskli ilk sezeryan olduğu için normal doğum riskli oluyormuş Dr dedi benim korkum ikinci sezeryan zor diyorlar hemen toparlanamiyosun falan diyorlar var mı ikinciyide sezeryanla yapan?
Hatunnn Burhandilek kuzenim 2 gun once ikinci sezeryanini oldu ikinci zor oluyormus diyorlardi inanmiyordum dedi, ama bence ilkini unutuyorsun oyuzden ikinci daha zormus gbine geliyor dedigimde evet oylede olabilir demisti:)
AyseFahriYalcn Burhandilek canım hiç inanama söylenenler e ilk olan en zor olan ben 4cu sezeryani olucam nasipse 6gun sonra ilkinden sonrakiler çok rahat oluyor vücut alışıyor yani hiç korkma Allah sagsalim evlatlarımıza kavuştursun inşallah
DuruSuedaAca Burhandilek canım kim demişse uydurmuş ben 4. Sezeryanımı yaptım mayısta en rahat doğumumdu, kuş gibi hafiftim ertesi gün ayaklandım hiç yatmadım ,sadece doktor dikerken zorlandı biraz dokular sertleşiyormuş yapışmalar oluyormuş
azemannesi Burhandilek sezeryandan sonra normal dpgumda 2. sezeryan ne kdr riskliyse normalde o kdr riskli %1 riski var benimde ilk sezeryan ama 2.sini normal dogum yapcam allahin izniyle bu sekilde dogum yapan baya arldsimda var hatta daha bi tanesi ptesi gunu yapti ayni gunde taburcu oldu alttan dikisi bile yok
Burhandilek Hatunnn bilmiyorumki canım öylemi ben ilk te hiç yatmadim bile endişe ediyorum acikcasi tabi simdi düşünmem ve ilgilenmem gerekn bi oglum daha var ☺hemen toparlanirim inşallah dua ediyorum🙏sağlıklı bi şekilde doğrurum ve evime gelirim inşallah bu arada 24 +5 haftaligiz ama korku sardı simdiden😀
Burhandilek AyseFahriYalcn amin canım inşallah sen de sağ salim kavus bebegine kolay dogumun olsun inşallah 💕💕
Burhandilek DuruSuedaAca maşallah inşallah benim de kolay olur herkesten zor diye duyuyorum endiseleniyor insan ister istemez inşallah dedigin gibi kolay olur benimde🙏Sağol içimi biraz rahatlattin💕
Sebnem55 Gecen yıl 2.sezeryanımı oldum.ocakta 3.sezeryan arasıda cok kısa😭😭biraz korkuyorum arası cok kısa oldugu icin ama bebesimi kucagıma alınca hepsi gececek biliyorum😀😀
Esmasnvr Kişiden kişiye değişiyor heralde dün 2.doğumumu yaptım ameliyat çok zordu belden aşağısını uyuşturdular böyle olacağını bilseydik genel anestezi isterdim kestiklerine kadar hissettim herşeyi hissettim dahada fazla ayrıntıya girmeyim Allah yardımcınız olsun
Burhandilek azemannesi ilk dogmunuz ne zamandi bende isterim normal dogurmak tabi ama nasip 6 sene oldu ben yapalı
azemannesi Burhandilek kesinlikle suren cok iyi facebookda ssvd grubu var takip et bulundgn sehirde destekleyen doktoru bul ve mutlaka gorus biz kadinlarin yaratilisinda var normal dogurmak dogumuna sahip cik