Ankara11 Dubletombikdoner ciddimisinizz ben baby turconun 1 numara bezinden aldim :( 4 buck kiloya kadar diyo elimde kalmaz umarim
Sinoooom Humeri çoğu stok yapmayı önermiyor yada fazlayı hemen büyüyor dedikleri için o yüzden 1 mantıklı bence belki bebek iri gelir 1 numara bile kullanırız 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Defnenin_ebeveyni 40 lı paket mi aldınız kızlar bir de hangi marka bez aldınız ? Öncesinden alayım diyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor başlangıç olarak bir tane alsaydım
Humeri Defnenin_ebeveyni ilkinde molfix aldm çok memnundum ikinciye jenyy will denicem kötü yaparsa molfix
Zehraspl Humeri ben 40li aldim gobekbgi oyuntuludan gobegi dusene kadar idare eder sonrasindada sleepy nin3 numarasini aldim ama o da kucuk yani buyuk degil sonrasinda rahat kullanabilirim
Sena_liya Humeri erken doğma riskleri var yada zayıf doğma ihtimalleride olabilir bulunsun diye canm 🤷♀️ ikiz gebelik
Zehraspl Humeri kizimda hep sleepy kullandim gayette memnundum oglumada insallah 1 hafta sonra kullanicam ama kizimdan dolayi tavsiye ederim