Denizkizinannesi Kızlar haftaya 34 haftalık oluyorum kontrolüm var haftaya gün verir mi acaba doktor sizce?
Bildircininannesii Denizkizinannesi 37den sonra veriyor gülüm eğer ilk değilse. Eğer ilk sezeryansa normal doğum için bekliyor
Halimeee53 Denizkizinannesi 35 haftalik olucam yarin dün gittim kan sonucunu alınca gel ameliyat gününü konuşuruz dedi haftaya nst var mı dedim var dedi o zmn bekleniyor ağrım var haftaya hem sonuç gösteririm hem ameliyat gününü konuşuruz dedim tmm dedi
Nurr122 Denizkizinannesi bende yarın ikinci sezeryanimi olucam tam 38 haftada 36+4 de gün verdi devlette olacagim
Bildircininannesii Denizkizinannesi 37 de verir canm kesin gün. Suan tam 38+0 haftalıgım Allah nasip ederse 16 marta sezeryan günü verdi
Denizkizinannesi Nurr122 bende devlette olucam da ilki ani sezaryen olduğu için bilmiyordum teşekkürler
Ceylan0-1 Ben ikinci bebeğimde sezaryen oldum 38 de hemen aldılar şuan üçüncü için gün aldım 39 olmadan vermiyoruz dediler ama garanti 38.hafta olunca alıyorlar bir sıkıntı olmazsa😊