alyabebekkk Merhaba bebeğim 38 haftalık 2780 kilo cumartesi doğumum var Allah izin verirse kilosu az mı sizce sonuçta değişiyor aşağı yukarı küveze girmez inşallah dualarınızı bekliyorum 🙏🥰
butterfly35 alyabebekkk ayy Rabbim sağlıkla gelmesini nasip eylesin canım. Kilosu doktor normal dediyse hiç dert etme sağlıklı olsun da emdikçe kilo alır o🥰 bende riskli bi gebelik geçiriyorum doğumda aklına gelirse dua isterim ismim Gülçin 💕
Suzan-mustafa55 alyabebekkk benimde cumartesi sabah onda rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin korku varmı bende sadece heycan var bebeğin kaç kilo ben dün konturol oldum 3.300 du doktorcumartesiye 3500 kilo olur dedi bizim sezeryan sizin
alyabebekkk butterfly35 hepinize dua edeceğim ismin aklıma gelirse isminle de dua edecem kuzum benim Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
alyabebekkk Suzan-mustafa55 2780 kilosu sezeryan olacağım ve korku heyecan mutluluk tüm duygularım karışık 😊
alyabebekkk 2erkekannesiii doktor değişebilir kilosu tam dediğim gibi olmayabilir dedi genelde düşüyor ya ondan tedirgin oldum ama sağlıklı olsun da gerisi mühim değil🙏
Suzan-mustafa55 alyabebekkk zaten kuvezlik bir durum olsa doktorun derdi 3 kilo olur cumartesiye işallah sağlıkla alırsın kucagina
Happybsrn alyabebekkk benim bebekte tahmini bu kgda doğacak gibi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız evimize geliriz 🙏🙏🤣
Sinem_20 alyabebekkk Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah🤲 kilosu gayet iyi bence bizimde 18 martta doğum bende riskli gebeyim doğumda aklına gelirse bende dua isterim ismim Sinem 3 tane daha çocuğum var onları arkamda bırakıp gitmek çok zor🥲
alyabebekkk Sinem_20 hatırlarsam mutlaka edecem ama Rabbim seninde yavrunu sana bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına inşallah canım benim 🤲🏼