1 sene önce myom ameliyatı olduğum için sezaryen planladik doğumu. 8 mart 38+1de oğlusum doğdu🥰 Sabah saat 8 .30 da hastanedeydim. Serum takıldı ac karına gittiğim için tansiyon düşmesin diye takıyoruz dediler. Sonra doktorum geldi ameliyathane boş dediler ve ben biranda kendimi ameliyathanede buldum🤭 Orda belden uyuşturma islemi yapıldı. Sondami da uyuşturup taktılar,hic hissetmedim.Sonra ameliyata başladılar. Doktorun karnımı sildiğini vs hafiften hissettim ama bu ağrı sızı olarak değil kesinlikle ya da keserken hicbir şey duymadim. Ben onlarla muhabbet ederken 5-10dk arasında bebeğimi çıkardılar 🥰 Çok hızlıydı o kısmı 😀 sonra onu sarıp yanıma getirdiler çok güzel bir duyguu😘 yumuşacık yanaklarını yanağıma koydular. Sonra odaya aldılar beni dikim aşamasına başladılar. Bitince ben de odaya geçtim spinalin artısı direkt kendinizde oluyorsunuz her anına şahitlik ediyorsunuz. Uyuşukluk geçene kadar ne ağrı ne sızı. Uyuşukluk açılmaya başlayınca karnımda adet ağrısı gibi ağrılar hissettim bazen arttı tabi. Hemen ağrı kesici yaptılar. Bir kaç saat sonra o da geçti, ayağa kaldırırken biraz zorluyor sonrası hep kendim kalktım gezdim. Gaz cikinca da eve geldik çok şükür. Rabbim herkesin doğumunu kolaylaştırsın sağlıkla yavrularımıza kavuştursun 🤲🏻